Játékbaba Baby Nurse Smoby ruhácskákkal 32 cm 24 hó-tól

Termék leírása

Baby Nurse játékbaba remek játék minden gyerek számára már 2 éves kortól. 32 cm magas. A Baby Nurse játékbaba a francia Smoby játékgyártó terméke. Bájos arcával elvarázsol minket. Gyönyörű kétrészes puha és kellemes anyagból készült rózsaszín és szürke színű ruhába van öltöztetve, gyönyörű sapkával, valamint csodálatos hímzett képekkel kiegészítve. A játékbabához további ruhák is járnak- csodálatos rózsaszín-szürke-fehér ruhácska rugdalózóval. A baba nagyon egyszerűen öltöztethető át, gyermeke egyedül is megbírkózik vele. A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. A kislányok anyuka szerepbe élhetik bele magukat.

Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Ez egy remek módja annak, hogyan készítsük fel csöppségünket egy kistestvér érkezésére. Az egész játék közben, a baba tartásában, etetésében gyermeke a felnőtteket utánozza és megtanulja, hogyan fejezze ki mások iránt érzett szeretetét. A Smoby egy híres francia márka, mely az egészségre ártalmatlan anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik.

A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség tanúsítványokat tudhatnak magukévá. A Baby Nurse baba nagyon kellemes tapintású gumiból készült. Élethű kinézetét csodálatos megbabonázó nagy kék szemecskéinek köszönheti. A baba teste nagyon puha, melyet a gyerekek szívesen ölelgetnek. Minden kis hercegnő szívét elnyeri. A babázás a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartozik. A gyerekek szívesen gondoskodnak babájukról. Etetik, fürdetik, gyógyítják, altatják és öltöztetik őt. A babához rengeteg kiegészítőt is lehet vásárolni, hogy a babáról való gondoskodás tökéletes legyen. A babához csodálatos kiegészítők is járnak- tányérka kanállal és bébiétel. Ezek a kiegészítők megkönnyítik a babáról való gondoskodást.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek32 cm
Termék magassága32 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...