Játékbaba Baby Nurse Sweet Smoby 32 cm 4 fajta 24 hó-tól

Termék leírása

Baby Nurse játékbaba remek játék minden gyerek számára már 2 éves kortól. 32 cm magas. A Baby Nurse játékbaba a francia Smoby játékgyártó terméke. Bájos arcával elvarázsol minket. 4 változatban vásárolható meg. A baba nagyon egyszerűen öltöztethető át, gyermeke egyedül is megbírkózik vele. A játékbabához további ruhákat is lehet vásárolni. A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. A kislányok anyuka szerepbe élhetik bele magukat. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt.

Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Ez egy remek módja annak, hogyan készítsük fel csöppségünket egy kistestvér érkezésére. Az egész játék közben, a baba tartásában, etetésében gyermeke a felnőtteket utánozza és megtanulja, hogyan fejezze ki mások iránt érzett szeretetét. A Smoby egy híres francia márka, mely az egészségre ártalmatlan anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik.

Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség tanúsítványokat tudhatnak magukévá. A Baby Nurse Sweet baba nagyon kellemes tapintású gumiból készült. Élethű kinézetét csodálatos megbabonázó nagy kék szemecskéinek köszönheti. A baba teste nagyon puha, melyet a gyerekek szívesen ölelgetnek. Minden kis hercegnő szívét elnyeri. A babázás a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartozik. A gyerekek szívesen gondoskodnak babájukról. Etetik, fürdetik, gyógyítják, altatják és öltöztetik őt. A babához rengeteg kiegészítőt is lehet vásárolni, hogy a babáról való gondoskodás tökéletes legyen. Az ár 1 db babára vonatkozik.

A következő babákból választhat:

  • A: Játékbaba rózsaszín ruhácskában, fehér rugdalózóban és kék sapkában.
  • B: Sötét bőrű játékbaba kétrészes fehér ruhában, kék gallérral és sapkával.
  • C: Bájos játékbaba kétrészes fehér ruhában, rózsaszín boleróban és kék sapkában.
  • D: Játékbaba kétrészes kék ruhában, kék sapkával és fehér gallérral. 
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek32 cm
Termék magassága32 cm
A csomagolás méretei18*11*34 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,55 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság32 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.