Játékbaba fürdéshez Bebe Bath Alyzee Corolle fekete pislogó szemekkel és bálnával 30 cm 18 hó-tól

Termék leírása

Kivételes Bebe Bath Alyzee játékbaba rózsaszín bálnával a francia Corolle márka műhelyéből imádja a tengert, de gyermekét még jobban fogja imádni. Egyedül nálunk szerezheti be ezt a csodálatos sötétbőrű játékbabát lenyűgöző részletgazdag kivitelezéssel, mely imád pancsolni. Csodaszép játékbaba jellegzetes vanília illattal kislányoknak 18 hónapos kortól készen áll eltölteni gyermekével és kis bálnával a pancsi időt. A Corolle játékbaba egyedisége a legújabb francia trendek szerint kiválasztott ruházatában rejlik, és persze, hogy képes a vízben úszni. Puha és lágy pocija a játékbabának köszönhetően az elsőosztájú alapanyagoknak fenn marad a víz felszínén és nem merül el, igy a Bebe Bath Alyzee játékbaba a tökéletes társ kádba, medencébe vagy strandra. Asszimetrikus arcvonásai nagyon kedvessé, szimpatikussá teszik a Corolle játékbabát. Vidám fekete szempár magához édesgeti az összes kislányt, akik imádnak babázni.

Csodaszép Bebe Bath Alyzee sötétbőrű játékbaba 30 cm magas, így tökéletesen beleillik a gyerekek karjaiba. Valósághű arcocska fekete pislogó szemekkel, puha test és tökéletesen kidolgozott részletek garancia, hogy a Corolle játékbabától gyermeke sosem fog megválni. Elsőosztályú alapanyagból készült baba kellemes érzést nyújt a tapintásra, zavartalan móka vár a kicsikre a babával, miközben fejlődik finom motorikus és kommunikációs készségük. A Bebe Bath Alyzee játékbabáról való gondoskodás közben a kicsik közelebb kerülnek a felnőttek világához, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. Corolle játékbaba dizájnos öltözékben cuki mintával alkalmazkodik a gyerek igényeihez, a vele való játszadozás teljesen biztonságos. A Corolle játékbaba kézzel mosható maximum 40 fokon. Mosásánál folyékony mosószert használjon, a játékbaba hátoldalán praktikus akasztót talál, mely segítségére lesz a játékbaba gyors és egyszerű szárításában. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle játékbaba egyedi, pontosan, mint az Ön gyermeke is. Helyezze gyermeke ölelő karjaiba a világ legszebb játékbabáját, melyet kizárólag nálunk tud megvásárolni. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • úszik a víz felszínén
  • rózsaszín bálnával
  • enyhe vanília illattal
  • 18 hónapos kortól
  • fekete szemekkel és sötét bőrrel
  • 30 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteVanilla scent
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.