Játékbaba fürdéshez Bebe Bath Coralie Corolle barna pislogó szemekkel és kiskacsával 30 cm 18 hó-tól

Termék leírása

Kivételes Bebe Bath Coralie játékbaba rózsaszín kiskacsával a francia Corolle márka műhelyéből imádja a tengert, de gyermekét még jobban fogja imádni. Egyedül nálunk szerezheti be ezt az egyedi játékbabát lenyűgöző részletgazdag kivitelezéssel, mely imád pancsolni. Csodaszép játékbaba jellegzetes vanília illattal kislányoknak 18 hónapos kortól készen áll eltölteni gyermekével és a kiskacsával a kalandos pancsi időt. A Corolle játékbaba egyedisége a legújabb francia trendek szerint kiválasztott ruházatában rejlik, és persze, hogy képes a vízben úszni. Puha és lágy pocija a játékbabának köszönhetően az elsőosztájú alapanyagoknak fenn marad a víz felszínén és nem merül el, igy a Bebe Bath Oceane játékbaba a tökéletes társ kádba, medencébe vagy strandra. Asszimetrikus arcvonásai nagyon kedvessé, szimpatikussá teszik a Corolle játékbabát. Vidám barna szempár magához édesgeti az összes kislányt, akik imádnak babázni.

Elbűvölő Bebe Bath Coralie játékbaba kiskacsával 30 cm magas, így tökéletesen beleillik a gyerekek karjaiba. Valósághű arcocska barna pislogó szemekkel, puha test és tökéletesen kidolgozott részletek garancia, hogy a Corolle játékbabától gyermeke sosem fog megválni. Elsőosztályú alapanyagból készült baba kellemes érzést nyújt a tapintásra, zavartalan móka vár a kicsikre a babával, miközben fejlődik finom motorikus és kommunikációs készségük. A Bebe Bath Coralie játékbabáról való gondoskodás közben a kicsik közelebb kerülnek a felnőttek világához, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. Corolle játékbaba dizájnos öltözékben cuki mintával alkalmazkodik a gyerek igényeihez, a vele való játszadozás teljesen biztonságos. A Corolle játékbaba kézzel mosható maximum 40 fokon. Mosásánál folyékony mosószert használjon, a játékbaba hátoldalán praktikus akasztót talál, mely segítségére lesz a játékbaba gyors és egyszerű szárításában. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle játékbaba egyedi, pontosan, mint az Ön gyermeke is. Helyezze gyermeke ölelő karjaiba a világ legszebb játékbabáját, melyet kizárólag nálunk tud megvásárolni. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • úszik a víz felszínén
  • rózsaszín kiskacsával
  • enyhe vanília illattal
  • 18 hónapos kortól
  • barna szemekkel
  • 30 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteVanilla scent
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.