Játékbaba Bebe Calin Manon Myrtille Corolle's Flowers Corolle barna pislogó szemekkel és gyöngyöcskékkel 30 cm 18 hó-tól

Termék leírása

Csodálatos Bébé Calin Manon Myrtille játékbaba a francia Corolle gyártó műhelyéből származik. Egyedül nálunk szerezheti be a világ legcsodálatosabb játékbabáját, mely szinte valósághű benyomást kelt. Pislogó barna szemeivel és részletgazdag kidolgozásával első látásra lenyűgözi a gyerekeket. A játékbaba 18 hónapos kortól ajánlott. Virágmintás rózsaszín pizsamában és bájos sapkában várja a gondoskodó kis dadusokat. A baba teste tapintásra nagyon puha, a belsejében található puha polisztirol gyöngyöknek köszönhetően ülő vagy fekvő helyzetben is önállóan megáll. Asszimetrikus arcvonásai nagyon kedvessé, szimpatikussá teszik a Corolle játékbabát. Vidám barna szemei valósághű tekintetet árasztanak, ráadásul fekvő helyzetben, altatáskor, becsukódnak. A termék elsőosztályú alapanyagai, tökéletes kidolgozása és bájos külcsíne mind hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek erős köteléket alakítson ki a babához.

Az egyedi Bébé Calin Manon Myrtille játékbaba 30 cm magas, így tökéletesen beleillik a gyerekek karjaiba. Köszönhetően a megfelelő méretének, tökéletesen kivitelezett részletgazdag kidolgozásának, lágy és puha testének a babázás mostantól feledhetetlen élmény lesz a kicsi számára. Egyedisége az enyhe vanília illatban rejlik, amely nyugtató hatással van a kicsikre és többszörös mosás után is megmarad. A pislogó játékbabát gyermeke etetheti, fürdetheti, tisztába öltheti, sőt a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően öltöztetheti. A Bébé Calin játékbaba teljes mértékben követi a gyerekek igényeit. A vele való játék hozzájárul a finommotorikus és kommunikációs készségek fejlődéséhez, segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. A Corolle játékbaba kézzel mosható maximum 40 fokon. Mosásánál folyékony mosószert használjon és hagyja szabadon száradni.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle játékbaba egyedi, pontosan, mint az Ön gyermeke is. Helyezze gyermeke védelmező karjaiba a világ legszebb babáját, melyet csak nálunk vásárolhat meg.

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • polisztirol gyöngyökkel
  • enyhe vanília illattal
  • 18 hónapos kortól
  • barna szemekkel
  • 30 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.