Játékbaba Celeste Rainbow Dolls Corolle selymes hajkoronával és vanília illattal sárga 38 cm 3 évtől

Termék leírása

Ismerkedjen meg a Corolle család legújabb tagjával, a cuki Celeste játékbabával, amely magasan a felhők felett él a varázslat és boldogság birodalmában. Abban a világban, ahol az egyszarvúak ugrándoznak a vattacukor mezőkön és a játékbabák szívárványon csúszdáznak, érzi magát a Celeste játékbaba legvidámabban, jókedve gyermekeire is átragad. Legszívesebben kedvenc csillaga fényével játszadozik, melynek ha teheti (ha Nephelie nem figyel), lyukat vág a felhők közt és utat enged neki bevilágítani a Földet. Celeste imádja új színekkel körbevenni mgát. Végtelen optimizmusa ragájos, gyermekének megtanítja, hogy bármi lehetséges. 

A szépséges Celeste játékbaba bájos sárga hajkoronával 38 cm magasra nőtt a szivárványok országában, természete temperamentumos, erről vidám ruhácskája és játékos frizurája is árulkodik. A zöldszemű Celeste játékbaba elragadó sárga ruhácskát visel divatos szivárványos és egyszarvú nyomattal díszítve. Nem hiányozhat a rózsaszín pöttyös trikó és kényelmes rózsaszín csizma sem. Legelső, ami megfogja a kislányok tekintetét, biztosan a két aranyos sárga copfja halvány rózsaszín hajgumival összefogva, viszont a Celeste játékbaba szívesen veszi, ha más frizurával is csinosítja kislánya.

Egyedülálló Celeste Rainbow Doll Corolle játékbaba gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott, teste pihe-puha, mint a vattacukor. Hosszú kezei és lábacskái lehetővé teszik a játékbabának bármilyen pózt felvenni, így a Celeste játékbaba keresztbe tett lábakkal ülhet, de akár sétálhat is. A  játékbaba egyedisége arckifejézésen is megmutatkozik. Mélyreható zöld szemek és dús ajkak a Corolle játékbabát különleges személlyé varázsolja, melybe kislánya első látásra beleszeret. Természetesen a lágy vanília illat is elcsábítja csemetéjét a Praline játékbabával együtt a varázslatos mesevilágba. Kivételes Celeste játékbaba minőségi alapanyagból készült, mely tapintásra kellemes, gondtalan játszadozást ígér a kicsiknek.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minegyik játékbaba különleges és egyedi, pont mint gyermeke.

Jellemzői

  • különleges Rainbow Dolls játékbaba
  • sárga haj és zöld szemek
  • enyhe vanília illat
  • 3 éves kortól
  • 38 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség

Mackóink nagy nyomozása

Gratulálunk! Megtaláltad az elrejtett játékot.
A találós kérdés jelszava: CO300030

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Termék magassága38 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,25 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek