Játékbaba kis kertész Charly Garden Delights Set Mon Grand Poupon Corolle 36 cm zöld pislogó szemekkel 24 hó-tól

Termék leírása

Corolle játékbaba készen áll a kerti kalandokra. Különleges kis kertész Charly Garden Delights Set Mon Grand Poupon játékbaba a francia Corolle vállalat műhelyéből már az első pillantásra csöppsége kis kedvencévé válik. Egyedüli webáruházként gyermeke szerető karjaiba csodaszép kis kertész játékbabát teszünk, mely megismerteti vele az anyaság szépségeit. A kivételes játékbaba 24 hónapos kortól ajánlott. Az elsőosztályú játékbaba kivitelezésével és enyhe vanília illatával nyeri el a gyerekek tetszését. Mon Grand Poupon játékbba piros nadrágban és mintás trikóban köténykével várja a gondoskodó kis dadusokat. Pislogó zöld szemei valósághű tekintetet árasztanak, ráadásul fekvő helyzetben becsukódnak. A tökéletes szórakozásról a babához tartozó kiegészitők is gondoskodnak - kerti kosárka és locsolókanna egyaránt. 

A csodaszép Mon Grand Poupon játékbaba 36 cm magas, így tökéletesen beleillik a gyerekek ölelő karjaiba. Egyedisége az enyhe vanília illatában és részletgazdag kidolgozásában rejlik. A pislogó játékbabát gyermeke a kiegészítőknek köszönhetően öltöztetheti, etetheti, altathatja, sétáltathatja. A Corolle kis kertész játékbaba teljes mértékben követi a gyerekek igényeit. A vele való játék hozzájárul a finommotorikus és kommunikációs készségek fejlődéséhez, segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. Pihe-puha alapanyaga nagyon kellemes élményt nyújt tapintásra, gondtalan játszadozást igér a gyerkőcöknek, miközben a finom motorikájukat is fejlesztik. A Corolle játékbaba kézzel mosható maximum 40 fokon. Mosásánál folyékony mosószert használjon és hagyja szabadon száradni.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • puha és könnyű játékbaba - kertész
  • kosárral és locsolókannával
  • enyhe vanília illattal
  • 24 hónapos kortól
  • zöld szemekkel
  • 36 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága36 cm
A csomagolás méretei14*27*40 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,7 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.