Játékbaba cumival Minikiss Smoby rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

Minden kislány imád babázni és gyűjteni a csodaszép játékbabákat. Játékbaba cumival MiniKiss Smoby egy csodálatos játékbaba atraktív dizájnban rózsaszín rúgdalózóba öltöztetve, cuki cumival a kezében, mely megfelelő kislányok részére már 12 hónapos kortól. Bájos arcocska kedves kék szemekkel és finom teste hangeffekttel teszi ezt a játékbabát a kislányok kedvencévé. A játékbaba magassága 27 cm, nagyon könnyű és gyerkőce könnyedén a kezében tudja tartani.

Játékbaba cumival gyerekeknek kellemesen puha és bársonyos felülete megfelelő a finom gyermek kezecskéknek, akik játékbabájukat ölelgethetik, magukkal vihetik sétára bárhova és dédelgethetik. Játékbaba csodaszép kék szemeivel kíváncsian szemléli majd a környezetét és kedves mosolyával minden kislányt elbűvöl.

Ha játékbaba hasát megnyomja csemetéje, puszi hangot ad ki, mely minden kis anyukát meglep és kedves puszival viszonozza. Játékbaba cumija szintén hangot ad ki és elbűvölt kislánya többé el sem ereszti új játékbabáját az öleléséből. Erős és puha teste a játékbabának tökéletes a dédelgetésre, babusgatásra, kislánya teljes erejével szeretgetheti őt. Kislánya megtanul gondoskodni játékbabájáról, ringatni őt, ölelgetni, melyeknek köszönhetően fejlődik finom motorikus képessége, kommunikációs és szellemi készségei. Kislányok úgy gondoskodnak játékbabájukról, mintha sajátjuk lenne, így közelebb kerülnek a felnőttek világához és hamarabb rájönnek, hogy mit jelent a gondoskodás másokról. A játékbabához elemek is tartoznak.

Smoby egy neves francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok tartósak, éleik finoman lekerekítettek, melyek nagyon fontosak a játék során. A Smoby játékok színe serkenti a gyerekek elképzelőerejét és kreativitását, ezért is olyan közkedveltek a gyerekek körében. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby gyerekjátékok az egyedi francia dizájn megtestesítői, mely megkülönbözteti azokat a konkurens játékoktól.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei20*9*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,4 kg
NoteBattery: 3 x AG13/LR44 1,5V
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.