Rongybaba csecsemőknek Eliot K Tendresse Kaloo 25 cm szemis nadrágban lágy textilanyagból ajándékcsomagolásban 0 hó-tól

Termék leírása

Rongybaba Eliot K Tendresse a francia Kaloo vállalat műhelyéből egy igazán elbűvölő gyerekjáték, mely köszönhetően a kiváló minőségének nagyszerű ajándék kisbabák részére már a születés pillanatától fogva. Rongybaba menő szettje kékes-fehér sapkából, piros kendőből a nyak körül és sötétkék szemis nadrágból áll. A rongybaba elegáns ajándékcsomagolásban kapható, nagyszerű ajándéknak bizonyul bármilyen alkalomra. Magasminőségű textilanyag, melyet a gyártás folyamán használnak fel, lágy a gyermek kezecskékhez és bababőrhöz. 

Jellemzői

  • rongybaba lágy textilanyagból
  • ajándékcsomagolásban
  • fiúknak és lányoknak
  • kellemes színárnyalatban
  • időtlen kivitelezésben
  • mérete 25 cm
  • mosható 30°-on
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek
  • egyedi francia dizájn

A bájos játékbaba hátsó részén címke található, melyre csemetéje nevét tudja felírni. Babázás nagymértékben serkenti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. Kisebb gyerekeknek a játékbaba megfelelő társa lehet babusgatáshoz, nagyobbak már kezdenek babájukról gondoskodni, beszélgetni vele, így fejlesztve nyelvi készségeiket. A Tendresse kollekció a Kaloo gyártó műhelyéből, babusgatni és dedelgetni való, pihe-puha, lágy játékbabák sorozatát testesíti meg - egyszóval ideális játékbabákat kínál minden szeretetre és gyengédségre vágyó gyermek számára.

Kaloo egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára már a születés pillanatától fogva. Kaloo bébijátékok egyedi dizájnban és kivitelezésben pompáznak, melybe gyerkőcök és szülők egyaránt azonnal beleszeretnek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága25 cm
A csomagolás méretei16*8*29 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.