Játékbaba Fofuchas állatorvos Paula Educa Öltöztesd fel magad 6 évtől

Termék leírása

Játékbaba Fofuchas - állatorvos Paula egy egyedi játékbaba kreatív kislányok részére 6 éves kortól. Fofuchas Educa csomagba tartozik a játékbaba habszivacs teste, melyet a gyerekek felöltöztetnek majd, 5 különböző színű lap, melyekre a gyerekek a mellékelt minták alapján megrajzolják a ruhácskákat, ragasztószalag, kartonpapír elemek, arc kialakításához matricák. A mellékelt elemekből egy nagyon szép játékbabát fog csemetéje megalkotni. Játékbaba különböző részekből tevődik össze, melyeket szükséges kivágni, ragasztani, hajtogatni és összeállítani a mellékelt leírás alapján. 

A kreatív szett elemeinek összeillesztésével gyerkőce megalkotja Paulát az állatorvost, aki tipikus fehér-zöld ruházatot visel és saját fehér kutyusa - betege is elkísérte a rendelőbe. A játékbaba 30 cm magas és összeállítása nagy szórakozást nyújt majd a gyerkőcöknek. Fofuchas nagy szemekkel és bájos mosollyal minden kislány részére tökéletes ajándék lehet. Gyerekek a sajátkezűleg készített játékbabához közelebb kerülnek, mint az átlagos ajándékba kapott babájukhoz.

Játékbaba Educa Fofuchas megalkotása egyszerű, gyerekek az elemek összeillesztésével fejlesztik finom motorikus képességeiket és kézügyességüket. Továbbá a játék során fejlődik összpontosításuk, precizitásuk és türelmük egyaránt. Spanyol Educa vállalat főleg puzzlek és oktató jellegű játékok gyártására specializálódott. Játékbaba Fofuchas Paula minőségi európai termék, mely megfelel a szigorú európai szabványoknak. Öltöztesse fel kis hercegnőjével együtt a Fofuchas Paula játékbabát, hisz a szórakozás már az összeillesztése során kezdődik és még mókásabb lesz, ha már a kis állatorvos készen áll a kis betegei fogadására.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei34*30*7 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.