Stílusos játékbaba Fofuchas szakácsnő Sandra Educa Öltöztesd fel magad 6 évtől

Termék leírása

Stílusos játékbaba Fofuchas - szakácsnő Sandra egy egyedi játékbaba kreatív kislányok részére 6 éves kortól. Fofuchas Educa csomagba tartozik a játékbaba habszivacs teste, melyet a gyerekek felöltöztetnek majd, 5 különböző színű lap, melyekre a gyerekek a mellékelt minták alapján megrajzolják a ruhácskákat, ragasztószalag, kartonpapír elemek, arc kialakításához matricák. A mellékelt elemekből egy nagyon szép játékbabát fog csemetéje megalkotni. Játékbaba különböző részekből tevődik össze, melyeket szükséges kivágni, ragasztani, hajtogatni és összeállítani a mellékelt leírás alapján. 

A játékbaba 30 cm magas és összeállítása nagy szórakozást nyújt majd a gyerkőcöknek. Fofuchas nagy szemekkel és bájos mosollyal minden kislány részére tökéletes ajándék lehet. A kreatív szett elemeinek összeillesztésével gyerkőce megalkotja Sandrát, a szakácsnőt, aki tipikus fehér séfszakács ruházatot visel, fején szakácssapka található és kezében szülinapi tortát tart. Gyerekek a sajátkezűleg készített játékbabához közelebb kerülnek, mint az átlagos ajándékba kapott babájukhoz. 

Játékbaba Educa Fofuchas megalkotása egyszerű, gyerekek az elemek összeillesztésével fejlesztik finom motorikus képességeiket és kézügyességüket. Továbbá a játék során fejlődik összpontosításuk, precizitásuk és türelmük egyaránt. Spanyol Educa vállalat főleg puzzlek és oktató jellegű játékok gyártására specializálódott. Játékbaba Fofuchas Sandra minőségi európai termék, mely megfelel a szigorú európai szabványoknak. Öltöztesse fel kis hercegnőjével együtt a Fofuchas Sandra játékbabát, hisz a szórakozás már az összeillesztése során kezdődik és még mókásabb lesz, ha már a kis szakácsnő neki láthat finomságok elkészítéséhez.

Magnetky Doprava
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor6 éves kortól
Származási helySpain
A csomagolás méretei34*30*7 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha