Játékbaba hanggal MiniKiss Smoby fürdéshez 27 cm rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

Ez a MiniKiss játékbaba egy remek játék a kádban, fürdés közben. Minden gyerek számára alkalmas már 12 hónapos kortól. 27 cm magas és ha lábacskái vízbe kerülnek hangokat ad ki. Szárazon nem ad ki hangokat. Speciális gyorsan száradó anyagból készült, teste kellemes puha. 3 fajta hangot ad ki- nevet, puszit ad és gügyög. Ez a Smoby francia gyártótól származó MiniKiss játékbaba szép kedves arccal ékeskedik. Ez a MiniKiss baba gyerekeknek bájos rózsaszín rugdalózóban és kapucnis fürdőköpenyben pompázik. A babához további ruhácskák vásárolhatóak, így gyermeke át is öltöztetheti őt. 3 AA/LR03 elemre működik.

Ez a baba már a legkisebb gyerekeknek is alkalmas egész 12 hónapos kortól, méghozzá bájos kinézetének és puha felhozatalának köszönhetően. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. A MiniKiss baba nagyon kellemes tapintású gumiból készült. Élethű kinézetét csodálatos megbabonázó nagy kék szemecskéinek köszönheti. A baba teste nagyon puha, melyet a gyerekek szívesen ölelgetnek. Minden kis hercegnő szívét elnyeri. A babázás a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartozik.

A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Ez egy remek módja annak, hogyan készítsük fel csöppségünket egy kistestvér érkezésére. Az egész játék közben, a baba tartásában, etetésében gyermeke a felnőtteket utánozza és megtanulja, hogyan fejezze ki mások iránt érzett szeretetét. Ezzel a csodálatos babával a fürdés remek játékká alakul és a kádban eltöltött pillanatok egyszeriben szórakozássá válnak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek27 cm
Termék magassága27 cm
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.