Játékbaba hanggal MiniKiss Smoby 27 cm 12 hó-tól

Termék leírása

MiniKiss játékbaba egy csodálatos baba rózsaszín ruhácskában és sapkában. Ruhácskái levehetőek. Gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. A baba levetkőztethető és átöltöztethető, valamint hang funkciókkal is fel van szerelve. A magassága 27 cm. Ha megnyomjuk puszi hangokat ad ki. A francia Smoby játékgyártótól származó MiniKiss játékbaba bájos kedves arccal és nagy kék szemekkel ékeskedik. A babához további ruhácskák vásárolhatóak, melybe gyermeke át is öltöztetheti őt. Ez a játékbaba elemekre működik. Egyedi külsejével és kellemes anyagával minden kis hercegnő szívét elnyeri.

Bájos kinézetének és puha felhozatalának köszönhetően ez a baba már a legkisebb gyerekeknek is alkalmas egész 12 hónapos kortól. A Smoby egy híres francia márka, mely az egészségre ártalmatlan anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. A MiniKiss baba nagyon kellemes tapintású gumiból készült. Élethű kinézetét csodálatos megbabonázó nagy kék szemecskéinek köszönheti. A baba teste nagyon puha, melyet a gyerekek szívesen ölelgetnek. A babázás a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartozik.

A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Ez a baba egy remek módja annak, hogy készítsük fel csöppségünket egy kistestvér érkezésére. A baba tartásában, etetésében és az egész babázás közben gyermeke a felnőtteket utánozza és megtanulja, hogyan fejezze ki mások iránt érzett szeretetét.

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek27 cm
Termék magassága27 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.