Játékbaba hanggal MiniKiss Smoby Sapkában 27 cm 2 darab kék/rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby MiniKiss játékbaba hasát ha megnyomjuk, puszi hangeffektust ad ki, tehát nem csak a gyönyörű dizájnja kelti fel a gyerekek figyelmét és a bájos kislányos színek, hanem a vidám hangok is. Aranyos rózsaszín vagy kék színű pizsamában és sapkában van felöltöztetve, mely ideális kislányok részére 12 hónapos kortól. A játékbaba feje, kezecskéi és lábacskái minőségi finom műanyagból készült, a test többi része textilanyagból, tehát a baba tapintásra kellemesen puha. A játékbaba magassága 27 cm, amely megfelelő méret a legkisebb lányoknak - anyukáknak. A kislányos játék leszerelhető elektronikus résszel van kialakítva, hogy könnyen és egyszerűen ki lehessen mosni. A csomag tartozéka a 3x LR44 gomb elem, amely szükséges, hogy a játékbaba hangot tudjon kiadni.

Kék szemek és mosolygós arcocska a legkisebbekre pozitívan hat, minden kislány szívesen fog vele játszani. Babákkal játszani nagyon aranyos játék, mely már hosszú évek óta közkedvelt a kislányok körében. De szórakozáson kívül serkenti a kicsik fejlődését is. A kislányok szívesen gondoskodnak a kisbabájukról, etetik, altatják, öltöztetik. Ezzel a fajta törődéssel a kislányok közelebb kerülnek a felnőtek világához és próbálgatják, hogy mivel jár az anyukaság. Fejlődik a finom motorikájuk és manuális készségük, a kisbabájukkal való beszélgetés alatt bővül a szókincsük is. Különféle történeteket és szituációkat találnak ki, ezzel fejlesztik a fantáziájukat, elképzelőerejüket és kreativitásukat. Kislányoknak sok lehetőségük van a Smoby játékbabájukkal játszani. 

A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékok színei élénkek, éleik lekerekítettek, mely védi a gyerekeket bármiféle sérüléstől, garantálják a biztonságot. A Smoby játékok színei serkentik a kicsik fantáziáját, minden kis gyerkőc figyelmét felkeltik, ezért is a legjobb ajándék a legkisebbek részére. A játékgyártás ellenőrzött, megfelel a legszigorúbb előírásoknak is. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kiemelkedik az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek27 cm
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei20*9*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,44 kg
NoteBattery: 3 x AG13/LR44 included
Típus2x doll
Színrózsaszín
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.