Játékbaba Iris Rainbow Dolls Corolle selymes hajkoronával és vanília illattal lila 38 cm 3 évtől

Termék leírása

Ismerkedjen meg a Corolle család legújabb tagjával, a vidám Iris játékbabával, amely magasan a felhők felett él a varázslat és boldogság birodalmában. Abban a világban, ahol az egyszarvúak ugrándoznak a vattacukor mezőkön és a játékbabák szívárványon csúszdáznak, érzi magát a Iris játékbaba legjobban. Iris imádja az állatokat, életét gondozásuknak szentelte. Kedvencei az egyszarvúak, melyek a felhők felett élnek együtt a Rainbow Dolls babákkal. Barnaszemű Iris szeret álmodozni, gyakran álomvilágban él, ahol egy igazi kis szuperhős. Éjjelente szívesen csodálja a fényes csillagokat, de néhanapján az egyszarvúk háta mögött lelopakodik a Földre is. Biztosan észre veszik, hisz akkor jelenik meg az égbolton a színes szivárvány. Iris babával kislánya sosem fog unatkozni.

A szépséges Iris játékbaba bájos lila hajkoronával 38 cm magasra nőtt a szivárványok országában, természete temperamentumos, erről vidám ruhácskája és játékos frizurája is árulkodik. A barnaszemű Iris játékbaba elragadó lila ruhácskát visel divatos szivárványos és egyszarvú nyomattal díszítve. Nem hiányozhat a világos rózsaszín pöttyös trikó és színben megegyező csizma sem. Legelső, ami megfogja a kislányok tekintetét, biztosan a pasztell lila hajkoronája lófarokba kötve, viszont a Iris játékbaba szívesen veszi, ha más frizurával is csinosítja kislánya.

Egyedülálló Iris Rainbow Doll Corolle játékbaba gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott, teste pihe-puha, mint a vattacukor. Hosszú kezei és lábacskái lehetővé teszik a játékbabának bármilyen pózt felvenni, így a Iris játékbaba keresztbe tett lábakkal ülhet, de akár sétálhat is. A Iris játékbaba egyedisége arckifejézésen is megmutatkozik. Mélyreható barna szemek és dús ajkak a Corolle játékbabát különleges személlyé varázsolja, melybe kislánya első látásra beleszeret. Természetesen a lágy vanília illat is elcsábítja csemetéjét a Iris játékbabával együtt a varázslatos mesevilágba. Kivételes Iris játékbaba minőségi alapanyagból készült, mely tapintásra kellemes, gondtalan játszadozást ígér a kicsiknek.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minegyik játékbaba különleges és egyedi, pont mint gyermeke.

Jellemzői

  • különleges Rainbow Dolls játékbaba
  • lila haj és barna szemek
  • enyhe vanília illat
  • 3 éves kortól
  • 38 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Termék magassága38 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,25 kg
Színlila
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...