Játékbaba Róka jelmezben Animal Doll Minikiss Smoby 27 cm hanggal 12 hó-tól

Termék leírása

Cuki róka hanggal minden gyerkőc szívét megdobogtatja már 12 hónapos kortól. Új kis pajtás a MiniKiss kollekcióból a kalandos történetek világába csábítja majd csemetéjét. Kis rókus elszakíthatatlan társa lesz gyermekének, együtt indulnak kirándulni, csavarogni, látogatóba, de még szundizni is. Élénk narancssárga jelmez kombinálva mosolygós pofival és bajusszal hosszú időn keresztül fogja csöppségét szórakoztatni. Eltudja képzelni gyermeke örömét, amikor a baba hasát megnyomva, az puszi hangot ad ki? Tökéletes dédelgetésre, babusgatásra, gyermeke addig szeretgetheti, amíg csak akarja.

A játékbaba arca minőségi műanyagból készült, kellemes a tapintásra, teste pedig pihe-puha textilanyagból. A rókához az Animal Doll kollekcióból ajánljuk beszerezni a nyuszi és őzike babákat is, hogy az elválaszthatatlan hármas együtt maradjon. A gyerekek imádnak a kedvenc babájukkal játszani, a baba felelősségre ösztönzi őket. A babázás szerepet játszik a gyermek kommunikációs és nyelvi képességeinek fejlődésében, hisz a játékbaba altatásánál különféle történeteket találnak ki, hogy kis kedvencük álomba szenderüljön. 

Smoby neves francia játékgyártó vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékokat gyárt már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek tartós, tapintásra bársonyos és biztonságérzetet nyújt játék közben. Játékbabák a MiniKiss sorozatból megfelelőek babusgatáshoz, mivel puha anyagból készültek. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága30 cm
A csomagolás méretei20*9*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,25 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.