Játékbaba Leonie 40yearsCorolle Mon Grand Poupon Corolle 36 cm kék pislogó szemekkel 24 hó-tól

Termék leírása

Ünnepelje a Corolle márka 40. születésnapját az egyedi Leonie Mon Grand Poupon játékbabával. Egyedül nálunk szerezheti be a világ legcsodálatosabb játékbabáját! A születésnapi kiadást megtestesítő Leonie játékbaba kivitelezésével és enyhe vanília illatával nyeri el a gyerekek tetszését. A kivételes játékbaba 2 éves kortól ajánlott. Dizájnos rózsaszín ruhában várja a gondoskodó kislányokat. Pislogó kék szemei valósághű tekintetet árasztanak és fekvő helyzetben becsukódnak. A baba az ujjacskáját szopja akár az igazi kisbabák. A termék elsőosztályú alapanyagai, tökéletes kidolgozása és bájos külcsíne mind hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek erős köteléket alakítson ki a babához.

A gyönyörű születésnapi Leonie Mon Grand Poupon játékbaba 36 cm magas, így tökéletesen beleillik a gyerekek karjaiba. Egyedisége az enyhe vanília illatában és részletgazdag kidolgozásában rejlik. Az eredeti Mon Grand Poupon játékbabát gyermeke a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően öltöztetheti, etetheti, altathatja, sétáltathatja. A Corolle játékbaba teljes mértékben követi a gyerekek igényeit. A vele való játék hozzájárul a finommotorikus és kommunikációs készségek fejlődéséhez, segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. A Corolle játékbaba kézzel mosható maximum 40 fokon. Mosásánál folyékony mosószert használjon és hagyja szabadon száradni.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • születésnapi kiadás
  • enyhe vanília illattal
  • 24 hónapos kortól
  • kék szemekkel
  • 36 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • kézi mosás max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága36 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteVanilla scent
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.