Játékbaba Lila Cherie Mon Grand Poupon Corolle 42 cm hanggal, 5 funkcióval és kék pislogó szemekkel 24 hó-tól

Termék leírása

Lila Chérie Mon Grand Poupon kivételes játékbaba a francia Corolle gyártó műhelyéből. Egyedül nálunk szerezheti be a világ legcsodálatosabb játékbabáját. A vanília illatú interaktív játékbaba különböző hangokkal és 5 funkcióval nyeri el a kislányok tetszését. A kék szemű Lila Chérie részletgazdag játékbaba 24 hónapos kortól ajánlott. Interaktív funkciói segítségével a kislányok elsajátítják a babagondozás alapjait. Az asszimetrikus arcvonásokkal ellátott játékbaba bal kezét egyszer megnyomva gagyog, kétszer megnyomva sír és elpirul. Ajkaihoz téve a cumit vagy cumisüveget cumizni, hasát megnyomva sírni kezd. A Lila Chérie játékbaba gyönyörű rózsaszín kezeslábasban és hajpántban tündököl. Vidám kék szemei valósághű tekintetet árasztanak, ráadásul fekvő helyzetben becsukódnak. A játékbabához három kiegészítő tartozik – előke, cumi és cumisüveg.

A csodálatos Lila Chérie Grand Poupon játékbaba 42 cm magas, így tökéletesen illik a gyerekek karjaiba. A vele való játék nem csak méretének, de részleteinek, enyhe vanília illatának és számos kiegészítőjének köszönhetően is felejthetetlen lesz. A Mon Grand Poupon játékbabát gyermeke etetheti, fürdetheti, tisztába öltheti, sőt a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően öltöztetheti. A Corolle játékbaba teljes mértékben követi a gyermek igényeit. A vele való játék hozzájárul a finommotorikus és kommunikációs készségek fejlődéséhez, segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. A játékbaba dizájnos öltözékben van forgalmazva és 3 AAA elemmel működik, melyek nem képezik a csomag tartalmát. A Corolle játékbaba kézzel mosható maximum 40 fokon. Mosásánál folyékony mosószert használjon és hagyja szabadon száradni.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • hangokkal és 5 funkcióval
  • 3 kiegészítővel
  • kék szemekkel
  • enyhe vanília illattal
  • 24 hónapos kortól
  • 42 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága42 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included / Vanilla scent
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.