Játékbaba Lilly-Enchanted Winter Mon Grand Poupon Corolle 36 cm barna pislogó szemekkel 24 hó-tól

Termék leírása

Egyedi Lilly Enchanted Winter Mon Grand Poupon játékbaba a Corolle gyártó műhelyéből. Egyedül nálunk szerezheti be a világ legcsodálatosabb játékbabáját! Az elsőosztályú Lilly játékbaba kivitelezésével és enyhe vanília illatával nyeri el a gyerekek tetszését. A kivételes játékbaba 2 éves kortól ajánlott. Dizájnos téli motívumos öltözékben várja a gondoskodó kislányokat. Pislogó barna szemei valósághű tekintetet árasztanak és fekvő helyzetben becsukódnak. A baba az ujjacskáját szopja akár az igazi kisbabák. A termék elsőosztályú alapanyagai, tökéletes kidolgozása és bájos külcsíne mind hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek erős köteléket alakítson ki a babához.

A gyönyörű barna szemű Lilly Enchanted Winter Mon Grand Poupon játékbaba 36 cm magas, így tökéletesen beleillik a gyerekek karjaiba. Egyedisége az enyhe vanília illatában és részletgazdag kidolgozásában rejlik. A téli motívumos Mon Grand Poupon játékbabát gyermeke a rengeteg kiegészítőnek köszönhetően öltöztetheti, etetheti, altathatja, sétáltathatja. A Corolle játékbaba teljes mértékben követi a gyerekek igényeit. A vele való játék hozzájárul a finommotorikus és kommunikációs készségek fejlődéséhez, segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. A Corolle játékbaba kézzel mosható maximum 40 fokon. Mosásánál folyékony mosószert használjon és hagyja szabadon száradni.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • enyhe vanília illattal
  • 24 hónapos kortól
  • barna szemekkel és téli motívummal
  • 36 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • kézi mosás max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Termék magassága36 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
MegjegyzésVanilla scent
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek