Játékbaba Maxi Doll Minikiss Smoby hanggal 45 cm rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

Szép játékbabát keres gyerekeknek hanggal csodálatos öltözékben? Játékbaba MiniKiss Smoby egy igazán egyedi játékbaba attraktív dizájnban rózsaszín rúgdalózóba öltöztetve. Megfelelő kislányok részére 12 hónapos kortól. Játékbaba teste kellemesen puha, arcocskája kedvesen mosolygós. Játékbaba nagyon gyorsan a gyerkőce legjobb barátjává válik. A játékbaba magassága 45 cm, kék szemeivel csodálkozva szemléli környezetét, mosolygós arca pedig örömet varázsol a gyermekek arcára. Játékbaba puszit küld gyerkőcének, miután megnyomja a játék hasát. A játékbaba 3xAG13/LR44 1,5V elemre működik, melyek a csomag részét képezik. 

Babázás nagyon szép időtöltés, mely már évtizedek óta nagyon közkedvelt tevékenység a gyerekek körében. Szórakozáson kívül számos lehetőséget kínál a gyermek szellemi fejlődésére is. Kislányok örömmel gondoskodnak játékbabájukról, mintha a sajátjuk lenne, fürdetik, etetik, altatják, öltöztetik. Ilyen gondoskodással a játékbabáról közelebb kerülnek a kislányok a felnőttek világához, belelátnak az anyuka és dadus teendőibe is. Játék közben fejlődik finom motorikájuk és manuális készségük, játékbabával való ismerkedés közben fejlődik kommunikációs és nyelvi képességük. Különböző történeteket találnak ki és szituációk hoznak létre, miközben fejlődik fantáziájuk, elképzelőerejük és kreativitásuk. A csodaszép Smoby játékbaba kislányoknak rengeteg lehetőséget kínál a játékra.

Smoby egy neves francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Az alapanyag, melyből a Smoby játékok készülnek tartós, kellemes a tapintásra és a játékok élei lekerekítettek. Játékbabák a MiniKiss sorozatból alkalmas nyomkodásra és babusgatásra, hiszen kellemes puha és rugalmas anyagból készülnek. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága45 cm
A csomagolás méretei20*46*12 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,6 kg
NoteBattery: 3 x AG13/LR44 1,5V
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.