Játékbaba Mini Bath Blue Corolle barna szemekkel és uszonyokkal 20 cm 18 hó-tól

Termék leírása

Cuki Mini Bath Blue játékbaba a francia Corolle márka műhelyéből készen áll a kalandos élményekre gyermekével. Lepje meg csöppségét francia dizájnban tündöklő és kék rugdalózót viselő bájos Corolle játékbabával, melyet kizárólag webáruházunkban tud beszerezni. Ez a kivételes Mini Bath Blue játékbaba 18 hónapos kortól kiváló úszó, melyre bizonyítékul szolgálnak a nagyszerű uszonyok a lábacskáin. Az uszonnyal kiegészített játékbabával minden esti pancsizás még szórakoztatóbb lesz a kicsik számára. A játékbaba egyedisége a gondosan kidolgozott részleteiben rejlik és enyhe vanília illatában, melynek köszönhetően gyermekei újra és újra magukhoz fogják édesgeti, ölelgetni kis kedvencüket. Lágy, puha és könnyű teste, tökéletes arcvonásai a játékbabának és az elsőosztályú alapanyag gondoskodik róla, hogy minden egyes ölelés és érintés örök emlékként maradjon meg gyermekében. 

Aranyos Mini Bath Blue játékbaba vidám arcocskával 20 cm magas, gyermekit átható barna szempárral fogja figyelni. Már az első pillanattól fogva elrabolja gyermeke szívét, pancsizásnál vagy alvásnál mindig vele lesz kis kedvence. Corolle játékbaba asszimetrikus pofija teljesen valósághű benyomást kelt. Puha, könnyű teste jellegzetes vanília illattal elsőosztályú alapanyagból készült, mely kellemes érzést nyújt tapintásra. A babázás nagyon jó hatással van a fantázia és kreativitás fejlődésére, játék közben a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához. Köszönhetően az uszonyoknak a gyerkőcök még jobban fogják élvezni az illatos fürdőzést, mint eddig valaha. Játékbabáról való gondoskodás közben fejlődik a kommunikációs készség és megismerik saját emocionális világukat. Corolle játékbaba kék overálban a gyermek igényeihez lett kialakítva, játszadozás a babával maximálisan biztonságos. A Mini Bath barna szemecskéi ragyognak és vidámak, tartós festékkel vannak megfestve, igy gyermek nem tudja majd lekaparni a baba szeretgetése, felfedezése közben. Mini Bath játékbaba mosása kézzel ajánott maximálisan 40 fokos vízben, a mosáshoz folyékony mosószert használjon és szárítsa szabadon. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle játékbaba egyedi, pont mint az Ön gyermeke. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával, melyet kizárólag nálink tud megrendelni. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • enyhe vanília illattal
  • uszonnyal a lábacskáin
  • 18 hónapos kortól
  • barna szemekkel
  • 20 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága20 cm
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.