Játékbaba hanggal MiniKiss Smoby kék 12 hó-tól

Termék leírása

Játékbaba MiniKiss egy csodálatos gyerekjáték, mely MiniKiss feliratú kék rúgdalózóba lett öltöztetve és fejecskéjét pedig kétcsúcsú sapka melegíti. Játékbaba öltöztethető és vásárolható a babához különböző bájos ruhácska is. Kedves játékbaba megfelelő kislányoknak már 12 hónapos kortól. Ha csöppsége a bájos játékbaba hasát megnyomja, az cuppanós puszival szórakoztatja majd őt. A játékbaba magassága 27 cm. MiniKiss játékbaba a francia Smoby  vállalattól bájos arcocskával és szép nagy kék szemekkel a kis dadus kedvenc babusgatni való játékbabájává válik. A játékbabához 3x AA/LR44 elem is tartozik. Egyedi külcsíne és puha teste elnyeri az összes kis anyuka szívét.

Babázás fejleszti a kognitív, motorikus képességeket és az önállóságot. A kislányok szívesen gondoskodnak a kisbabájukról, etetik, altatják, öltöztetik. Ezzel a fajta törődéssel a kislányok közelebb kerülnek a felnőtek világához és próbálgatják, hogy mivel jár az anyukaság. Kisbabájukkal való beszélgetés alatt bővül a szókincsük és fejlődik kommunikációs készségük. Ezzel a csodálatos játékbabával a szunyókálás is könnyebben fog menni. Játékbaba legkisebbeknek MiniKiss Smoby tökéletes társa lesz csöppségének.

Smoby egy neves francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby termékek magasan minőségiek, európai minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. MiniKiss játékbaba tapintásra puha gumi alapanyagból készült. Valósághű kivitelezésben pompázik és bájos nagy kék szemekkel csábítja el a kicsiket. Játékbaba teste puha, tökéletes ölelgetésre, dajkálásra. Babázás a legelterjedtebb tevékenység a csöppségek körében.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei20*9*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,44 kg
NoteBattery: 3 x AG13/LR44 included
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.