Játékbaba hanggal MiniKiss Smoby mászó 27 cm 12 hó-tól

Termék leírása

MiniKiss mászó játékbaba egy remek játék gyermekének. Puha és lágy anyagának köszönhetően már 12 hónapos kortól alkalmas. 27 cm magas és gombja megnyomásának következtében hangokat ad ki. Mászni kezd, forgatja a fejét és gügyög. Ha újra megnyomja a gombot vagy ha akadályba ütközik, megáll. A MiniKiss kúszó játékbaba a francia Smoby játékgyártó terméke, amely csodás bájos arccal ékeskedik. A Minikiss baba elragadó rózsaszín rugdalózóban pompázik, gombóc sapkával kiegészítve. A babához további ruhák vásárolhatóak, így gyermeke át is öltöztetheti. Elemekre működik.

Bájos kinézetének és puha felhozatalának köszönhetően ez a baba már a legkisebb gyerekeknek is alkalmas egész 12 hónapos kortól. A Smoby egy híres francia márka, mely az egészségre ártalmatlan anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. A MiniKiss baba nagyon kellemes tapintású gumiból készült. Élethű kinézetét csodálatos megbabonázó nagy kék szemecskéinek köszönheti. A baba teste nagyon puha, melyet a gyerekek szívesen ölelgetnek. A babázás a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartozik.

A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Ez egy remek módja annak, hogyan készítsük fel csöppségünket egy kistestvér érkezésére. Az egész játék közben, a baba tartásában, etetésében gyermeke a felnőtteket utánozza és megtanulja, hogyan fejezze ki mások iránti szeretetét.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek27 cm
Termék magassága27 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 4 x AA/LR6 included
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...