Játékbaba hanggal MiniKiss Smoby 27 cm rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

MiniKiss játékbaba egy csodálatos baba MiniKiss feliratú rózsaszín ruhácskában, bájos két szarvacskával díszített sapkában. Ruhácskái levehetőek. A játékbabához további ruhákat is lehet vásárolni, így gyermeke át is öltöztetheti. Gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. A baba hang funkciókkal is fel van szerelve, ha megnyomjuk a hasát puszi hangokat ad ki. A magassága 27 cm. A francia Smoby játékgyártótól származó MiniKiss játékbaba bájos kedves arccal és nagy kék szemekkel ékeskedik. A baba 3 AA/LR44 elemre működik. Egyedi külsejével és kellemes anyagával minden kis hercegnő szívét elnyeri. A gyerekek szívesen ölelgetik, mivel nagyon puha és kellemes tapintású.

Bájos kinézetének és puha felhozatalának köszönhetően ez a baba már a legkisebb gyerekeknek is alkalmas egész 12 hónapos kortól. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. A MiniKiss baba nagyon kellemes tapintású gumiból készült. Élethű kinézetét csodálatos megbabonázó nagy kék szemecskéinek köszönheti. A baba teste nagyon puha, melyet a gyerekek szívesen ölelgetnek. A babázás a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartozik.

A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Ezzel a csodálatos babával az elalvás kellemesebbé és egyszerűbbé válik. Egy MiniKiss baba remek társa lehet gyermekének.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek27 cm
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei34*20*9 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,44 kg
Note3xAA/LR44
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.