Játékbaba zenélő MiniKiss Smoby kiságyba 27 cm 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby MiniKiss zenélő játékbaba egy remek altató játék gyermekének. Puha és lágy anyagának köszönhetően már 12 hónapos kortól alkalmas. A magassága 27 cm és a nyuszi felhúzása  következtében kellemes nyugtató dallamot bocsát ki. Ahogy a nyuszi madzaga tekeredik vissza, szép dallamot játszik. A francia Smoby gyártótól származó kiságyba való MiniKiss játékbaba elbűvölő kedves arcocskával ékeskedik. A Minikiss játékbaba csodás sárga rugdalózóban és kétszarvú sapkában pompázik. Ez egy machanikus baba

Ez a baba már a legkisebb gyerekeknek is alkalmas egész 12 hónapos kortól, méghozzá bájos kinézetének és puha felhozatalának köszönhetően. A Smoby egy híres francia márka, mely az egészségre ártalmatlan anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. A MiniKiss baba nagyon kellemes tapintású gumiból készült. Élethű kinézetét csodálatos megbabonázó nagy kék szemecskéinek köszönheti. A baba teste nagyon puha, melyet a gyerekek szívesen ölelgetnek. Minden kis hercegnő szívét elnyeri. A babázás a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartozik.

A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Ez a baba egy remek módja annak, hogy készítsük fel csöppségünket egy kistestvér érkezésére. A baba tartásában, etetésében és az egész babázás közben gyermeke a felnőtteket utánozza és megtanulja, hogyan fejezze ki mások iránt érzett szeretetét. Ezzel az egyedi MiniKiss babával és barátnővel  az elalvás sokkal egyszerűbbé válik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek27 cm
Termék magassága27 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.