Játékbaba Minireve Mon Doudou Corolle Cotton Flower kék szemekkel 16 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Elbűvölő Minirêve Mon Doudou játékbaba már az első pillantásra elnyeri csemetéje szívét. A csodaszép játékbabát a francia Corolle márka műhelyéből egyedül tőlünk szerezheti be, mely lenyűgöző részletgazdag kivitelezésének köszönhetően azonnal szíve csücskévé válik gyermekének. Csodaszép játékbaba lágy rózsaszín öltözékben, csillogó kék szempárral, kellemes vanília illattal és piha-puha testével már a születés pillanatától csecsemője ölelgethető kis kedvencévé válik. Corolle játékbaba egyedisége nem csupán a vanília illatában rejlik, melyet mosás után sem veszít el, hanem jellegzetes arcvonásainak is köszönhetően. Asszimetrikus, emberi arcvonások teljesen valósághű benyomást keltenek. De nem csupán a játékbaba pofija lesz a kicsik számára szimpatikus, hanem teljes valója. Gyerekek és szülők egyaránt beleszeretnek a csodálatos francia külcsínbe, mely finoman és érzékenyen fejleszti majd a csöppség érzékeit. 

Ez a kivételes Minirêve Mon Doudou játékbaba 16 cm magas, hosszú puha sapkát visel, teste könnyű és alvókendőt tart a kezében. Kisbabák gond nélkül, egyszerűen megtudják kis kezecskéikkel markolni, elsőosztályú alapanyagnak köszönhetően akár rágcsálhatják és kóstolgathatják is. Gyerekek nagy boldogsággal szenderülnek álomba a játékbabát ölelgetve, a zavartalan pihenést a kellemes vanília illat biztosítja. A játékbaba teljesen a gyerekek igényeihez lett kialakítva, így a szülőknek nincs okuk az aggodalomra, csöppségük biztonságban játszik majd a babával. A Mon Doudou játékbaba vidám és ragyogó kék szemei tartós festékkel lettek megfestve. Nem kell aggódni, hogy a kicsik a baba szeretgetése közben esetleg azt lekaparnák. Alapanyag, melyből a játékbaba készült, nagyon kellemes a tapintásra, természetes benyomást kelt, akár mint az emberi bőr. Mon Doudou játékbaba finom mosást igényel 30°C-on.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak, kellemesek érintésre és tapintásra. Helyezze gyermeke ölelő karjaiba a világ legszebb játékbabáját, melyet kizárólag nálunk tud megvásárolni. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • megfelelő a születés pillanatától fogva
  • világos rózsaszín kivitelzés és kék szempár
  • enyhe vanília illattal
  • 16 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 30°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága16 cm
NoteVanilla scent
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.