Játékbaba Miss Corolle's Flowers Corolle Mon Doudou barna szemekkel 25 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Csodálatos Miss Corolle's Flowers Mon Doudou játékbaba a francia Corolle márka műhelyéből az első játék, mellyel gyermekének meg kell ismerkednie. Egyedüli webáruházként egy pihe-puha és részletgazdagon kidolgozott játékbabát helyezünk gyermeke ölelő karjaiba, mellyel az első pillanattól fogva erős kapocs alakul ki. Miss Corolle's Flowers játékbaba bájos mintákkal díszített dizájnos ruhácskában, vanília illattal és a legfinomabb anyagokat felhasználva nyugtatóan fog hatni csöppségére. A kellemes vanília illat annyira felkelti a kicsik figyelmét, hogy mindig nagy boldogsággal fognak a Miss Corolle's Flowers játékbabához odabújni. A pasztell színek csodálatos kombinációja, vidám barna szempár, valósághű arcocska és ideális 25 cm magasság a Miss Corolle's Flowers játékbabát gyermeke legjobb barátnőjévé varázsolja már a születés pillanatától.  

Különleges Miss Corolle's Flowers játékbaba asszimetrikus arcvonásai és barna szemecskéi teljesen emberi, valósághű benyomást keltenek, első pillantásra elrabolja gyermeke szívét. Enyhe vanília illata és puha, könnyű teste a játékbabának gondoskodik csemetéje édes és zavartalan pihenéséről. Kisbabák apró és finom újjacskáikkal már az első pillanattól fogva szívesen ölelgetik és símogatják az aranyos játékbabát, hisz teste nagyon kellemes élményt nyújt a tapintásra, odabújásra. Hosszú masnis copfjának, kezecskéinek és lábacskáinak köszönhetően a kicsik már korai fázisban megismerkednek a felületekkel és megtanulják megfelelően megmarkolni azokat. Corolle vállalat számára első a gyerekek biztonsága, így a Mon Doudou játékbaba tökéletesen a gyerek igényeihez lett kifejlesztve. Mon Doudou játékbaba ragyogó barna szemei tartós festékkel lettek megfestve. Nem kell aggódni, hogy gyermeke esetleg a nagy szeretgetés közben lekaparná, vagy kárt tenne benne. Alapanyag, melyből a játékbaba készül nagyon kellemes a tapintásra és természetes benyomást kelt. A Mon Doudou játékbaba 30 fokos finommosáson mosható mosógépben. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle játékbaba egyedi, pontosan, mint az Ön gyermeke is. Helyezze gyermeke ölelő karjaiba a világ legszebb játékbabáját, melyet kizárólag nálunk tud megvásárolni. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • enyhe vanília illattal
  • megfelelő már a születés pillanatától
  • barna szemek 
  • 25 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • finommosás 30°C-on
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.