Plüss mosómedve játékbaba Doll Raccoon Leon Classique Filoo Kaloo 35 cm ajándékdobozban 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss mosómedve játékbaba Leon a francia Kaloo vállalat időtlen Filoo kollekciójából egy nagyszerű gyerekjáték legkisebbeknek is már a születés pillanatától fogva. Plüss mosómaci 35 cm magas és modern krémszínben pompázik, karjait téli motívum díszíti. Pihe-puha Leon tökéletes társ csecsemő részére, hosszú karjait, lábacskáit és csíkos farkát a csöppség könnyen meg tudja ragadni, magához tudja dédelgetni, kellemes és hű társa lesz a plüssi. Köszönhetően a csodaszép ajándékdoboznak szeretteit bármilyen alkalomra meg tudja lepni. 

Filoo kollekcióba cuki és közkedvelt plüssik tartoznak téli kiszerelésben - Gaston mackó és Leon, a mosómedve. A plüssik lágyak, selymesek, pihe-puhák a bababőrhöz, tökéletes társak babusgatáshoz. Felveszik a csöppség egyedi illatát, mely nagyon fontos a gyermek első heteiben, így csemetéje a játék közelében biztonságban érzi majd magát. A terméknél nem kell aggódni akkor sem, ha a baba elkezdi a felülettel való ismerkedés céljával a játékot kóstólgatni, rágcsálni. Minden Kaloo játék ugyanis tesztelve van és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is, ezért bátran rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. 

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha plüss játékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága35 cm
A csomagolás méretei16*10*37 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkrémszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.