Öltöztethető játékbaba Pénélope Ma Corolle hosszú barna haj és barna pislogó szemek 36 cm 4 évtől

Termék leírása

Pénélope Ma Corolle kivételes hosszúhajú játékbaba a francia Corolle gyártó műhelyéből már alig várja a találkozást gyermekével. Egyedül nálunk szerezheti be a világ legcsodálatosabb játékbabáját. A Pénélope játékbaba a gyönyörű barna szemével és hosszú barna hajával első látásra lenyűgözi a kislányokat. A részletgazdag, vanília illatú baba gyerekeknek 4 éves kortól ajánlott és ideális az öltöztetéshet, fésüléshez és babázáshoz. A Ma Corolle játékbabához tartozó számos kiegészítő és stílusos öltözék órákra leköti a gondoskodó kislányokat, akik játék közben teljes mértékben érvényesíthetik kreativitásukat és fantáziájukat. Meg kell említeni a játékbaba csodaszép barna hosszú haját is, mely könnyen fésülhető, így kislányából pillanatok alatt kis fodásznő kerekedik. A játékbaba asszimetrikus arcvonásai és barna pislogó szemei, amelyek fekvő helyzetben becsukódnak, még élvezetesebbé teszik a babázást.

A csodálatos Pénélope Ma Corolle játékbaba 36 cm magas, így tökéletesen illik a gyerekek karjaiba. A vele való játék nem csak méretének, de részleteinek, enyhe vanília illatának és számos kiegészítőjének köszönhetően is felejthetetlen lesz. A Ma Corolle játékbabát gyermeke öltöztetheti, fésülheti, etetheti, álomba ringathatja és sétáltathatja. A Corolle játékbaba teljes mértékben követi a gyermek igényeit. A vele való játék hozzájárul a finommotorikus és kommunikációs készségek fejlődéséhez, segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. A játékbaba elsőosztályú anyagokból készült. A Corolle játékbaba kézzel mosható, mosásánál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • hosszú barna hajjal és barna szemekkel
  • enyhe vanília illattal
  • 4 éves kortól
  • 36 cm magas
  • számos kiegészítővel bővíthető
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága36 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.