Rongybaba csecsemőknek Perle K Tendresse Kaloo 32 cm fehér ruhácskában puha textilanyagból ajándékcsomagolásban 0 hó-tól

Termék leírása

Bébijáték Perle K Tendresse egy elbűvölő játékbaba legkisebbek részére, mely magas minőségének köszönhetően már születés pillanatától fogva megfelelő társa lehet csöppségének. Kaloo játékbaba időfeletti dizájnban lett kivitelezve, kedves arca elvarázsolja a gyerkőcöket, de a szüleiket is egyaránt. Játékbaba Tendresse 32 cm magas, puha textilanyagból készült, mely lágy a gyerek kezecskékhez és bababőrhöz. Játékbaba nagyon szép fehér ruhácskát visel, illetve sapkát virággal. Kaloo gondolt a praktikusságra is, ezért az ajándékdoboz akár ajándékcsomagolásként is megfelel, így nem kell még azzal is foglalkoznia, ha megszeretné csöppségét ajándékozni.

Jellemzői

  • puha játékbaba lágy textilanyagból
  • ajándékcsomagolás
  • kellemes színkivitel
  • időfeletti dizájn
  • 32 cm magas
  • 30 fokos vízben mosandó
  • megfelel a biztonsági előirasoknak
  • egyedi francia dizájn

A Tendresse kollekció a Kaloo gyártó újdonsága, melyet a szeretetet és gyengédséget nyújtó puha, finom és babusgatni való játékbabák képviselik. Játékbaba Kaloo hátsó részén egy címke található, melyre kisbabája nevét, vagy akár a játékbaba nevét is megörökítheti. Babázás nagymértékben serkenti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. Kisebb gyerekeknek a játékbaba megfelelő társa lehet babusgatáshoz, nagyobbak már kezdenek babájukról gondoskodni, beszélgetni vele, így fejlesztve nyelvi készségeiket. 

Kaloo egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek részére már születésük pillanatától fogva. Kaloo játékok csecsemőknek egyedi dizájnban és kivitelezésben pompáznak, melybe gyerkőcök és szülők azonnal beleszeretnek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak. Játékok minőségiek és maximálisan biztonságosak. Kaloo játékokban tükröződik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek32 cm
Termék magassága32 cm
A csomagolás méretei20*36 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.