Öltöztethető játékbaba Pia Ma Corolle barna haj és barna pislogó szemek 36 cm 4 évtől

Termék leírása

Pia Ma Corolle egy kivételes barna hajú játékbaba a francia Corolle gyártó műhelyéből már alig várja a találkozást gyermekével. Egyedül nálunk szerezheti be a világ legcsodálatosabb játékbabáját. A Pia játékbaba a gyönyörű barna szemével és selymes barna hajával első látásra lenyűgözi a kislányokat. A részletgazdag, vanília illatú baba gyerekeknek 4 éves kortól ajánlott és ideális az öltöztetéshet, fésüléshez és babázáshoz. A Ma Corolle játékbabához beszerezhető számos kiegészítő és stílusos öltözék órákra leköti a gondoskodó kislányokat, akik játék közben teljes mértékben érvényesíthetik kreativitásukat és fantáziájukat. Meg kell említeni a játékbaba csodaszép vörös tónusú barna haját is, mely könnyen fésülhető, így kislányából pillanatok alatt kis fodásznő kerekedik. A játékbaba asszimetrikus arcvonásai és barna pislogó szemei, amelyek fekvő helyzetben becsukódnak, még élvezetesebbé teszik a babázást.

A csodálatos Pia Ma Corolle játékbaba 36 cm magas, így tökéletesen illik a gyerekek karjaiba. A vele való játék nem csak méretének, de részleteinek, enyhe vanília illatának és számos kiegészítőjének köszönhetően is felejthetetlen lesz. A Ma Corolle játékbabát gyermeke öltöztetheti, fésülheti, etetheti, álomba ringathatja és sétáltathatja. A Corolle játékbaba teljes mértékben követi a gyermek igényeit. A vele való játék hozzájárul a finommotorikus és kommunikációs készségek fejlődéséhez, segít elmerülni a felnőttek világában, ahol a gyerekek megismerhetik saját emocionális világukat és szélesre tárhatják fantáziájukat. A játékbaba elsőosztályú anyagokból készült. A Corolle játékbaba kézzel mosható, mosásánál gyengéd folyékony mosószert használjon.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • barna hajjal és barna szemekkel
  • enyhe vanília illattal
  • 4 éves kortól
  • 36 cm magas
  • számos kiegészítővel bővíthető
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • mosás kézzel max 40°C
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága36 cm
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.