Játékbaba Sweet Heart Birthday Corolle barna szemekkel és levehető sapkával 30 cm 9 hó-tól

Termék leírása

Csodaszép Sweet Heart Birthday játékbaba a francia Corolle márka műhelyéből már az első pillantásra elrabolja kisbabája szívét. Gondoskodjon csemetéje feledhetetlen szülitetésnapi ünnepségéről és ajándékozza meg a kis ünnepeltet egyedi francia dizájnban tündöklő játékbabával, melyet kizárólag webáruházunkban tud beszerezni. Már az első pillanattól fogva erős kapocs alakul ki a játékbaba és kisbabája közt köszönhetően ezt a lágy alapanyagoknak, melyek nagyon kellemes élményt nyújtanak tapintásra, de a lenyűgözően kidolgozott részletek is nagy befolyással bírnak, amire mindig nagyon nagy szerepet fordít a Corolle vállalat. A Sweet Heart Birthday játékbaba 30 cm magas, tehát tökéletes társ kisbabák részére már 9 hónapos kortól. Barna, szinte valósághű tekintetet árasztó szemek, részletekig kidolgozott orr és száj a Sweet Heart Birthday játékbabát valósághű játékbabává varázsolják. A Corolle játékbabáról való gondoskodás fejlesztően hat a gyermek viselkedésére a jövőben. Puha és könnyű teste a Sweet Heart Birthday játékbabának lehetővé teszi a kicsik számára bárhova magukkal vinni kis kedvencüket. 

Játékbaba-ünnepelt fehér pizsamában szülinapi dizájnban elnyeri gyermeke szívét enyhe vanília illatával, mely mosás után is megmarad. Corolle játékbaba gyermeke nagy kedvence lesz köszönhetően a kedves asszimetrikus pofijának, mely valósághű, emberi és szimpatikus benyomást kelt. Gyerekek már a korai fázisban ismerkedhetnek különböző felületekkel, melynek köszönhetően fejlődik tapintási érzékük, finom motorikus készségük is. A Corolle vállalat számára nagyon fontos a gyerekek biztonsága, ezért a játékbaba a gyerekek igényeihez lett kialakítva. Alapanyag, melyből a játékbaba készült nagyon kellemes a tapintásra, szinte mintha bababőrt símogatna csöppsége. Gyerkőce ölelgetheti, simogathatja és puszilgathatja a játékbabát, nem kell aggódnia az egészsége miatt. Játékbaba sapkája levehető a fejéről, de egyedi megoldással a játékbaba testéhez lett rögzítve, hogy el ne vesszen. Játékbaba Sweet Heart Birthday mosása kézzel ajánlott maximálisan 40 fokos vízben, mosáshoz folyékony mosószert használjon, majd hagyja szabadon száradni. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle játékbaba egyedi, pontosan, mint az Ön gyermeke is. Helyezze gyermeke ölelő karjaiba a világ legszebb játékbabáját, melyet kizárólag nálunk tud megvásárolni. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • ideális szülinapi ajándék
  • enyhe vanília illattal
  • 9 hónapos kortól 
  • barna szemek 
  • 30 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • kézi mosás 40°C-on
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor9 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.