Játékbaba Sweet Heart Tropicorolle Corolle barna szemekkel és levehető sapkával 30 cm 9 hó-tól

Termék leírása

Csodaszép Sweet Heart Tropicorolle játékbaba a francia Corolle márka műhelyéből már az első pillantásra elrabolja kisbabája szívét. Gondoskodjon csemetéje önfeledt boldogságáról és ajándékozza meg őt egyedi francia dizájnban tündöklő játékbabával, melyet kizárólag webáruházunkban tud beszerezni. Már az első pillanattól fogva erős kapocs alakul ki a játékbaba és kisbabája közt köszönhetően ezt a lágy alapanyagoknak, melyek nagyon kellemes élményt nyújtanak tapintásra, de a lenyűgözően kidolgozott részletek is nagy befolyással bírnak, amire mindig nagyon nagy szerepet fordít a Corolle vállalat. A Sweet Heart Tropicorolle játékbaba 30 cm magas, tehát tökéletes társ kisbabák részére már 9 hónapos kortól. Barna, szinte valósághű tekintetet árasztó szemek, részletekig kidolgozott orr és száj a Sweet Heart Tropicorolle játékbabát valósághű játékbabává varázsolják. A Corolle játékbabáról való gondoskodás fejlesztően hat a gyermek viselkedésére a jövőben. Puha és könnyű teste a Sweet Heart Tropicorolle játékbabának lehetővé teszi a kicsik számára bárhova magukkal vinni kis kedvencüket. 

Csodálatosan szép játékbaba fehér pizsamában modern trópusi dizájnban elnyeri gyermeke szívét enyhe vanília illatával, mely mosás után is megmarad. Corolle játékbaba gyermeke nagy kedvence lesz köszönhetően a kedves asszimetrikus pofijának, mely valósághű, emberi és szimpatikus benyomást kelt. Gyerekek már a korai fázisban ismerkedhetnek különböző felületekkel, melynek köszönhetően fejlődik tapintási érzékük, finom motorikus készségük is. A Corolle vállalat számára nagyon fontos a gyerekek biztonsága, ezért a játékbaba a gyerekek igényeihez lett kialakítva. Alapanyag, melyből a játékbaba készült nagyon kellemes a tapintásra, szinte mintha bababőrt símogatna csöppsége. Gyerkőce ölelgetheti, simogathatja és puszilgathatja a játékbabát, nem kell aggódnia az egészsége miatt. Játékbaba sapkája levehető a fejéről, de egyedi megoldással a játékbaba testéhez lett rögzítve, hogy el ne vesszen. Játékbaba Sweet Heart Tropicorolle mosása kézzel ajánlott maximálisan 40 fokos vízben, mosáshoz folyékony mosószert használjon, majd hagyja szabadon száradni. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle játékbaba egyedi, pontosan, mint az Ön gyermeke is. Helyezze gyermeke ölelő karjaiba a világ legszebb játékbabáját, melyet kizárólag nálunk tud megvásárolni. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • enyhe vanília illattal
  • 9 hónapos kortól 
  • barna szemek 
  • 30 cm magas
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • kézi mosás 40°C-on
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor9 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.