Játékbaba űrhajós Loveys Astronaut Moon Mon Corolle Saffron kék szemekkel 25 cm puha plüssből 0 hó-tól

Termék leírása

Egyedi Loveys Astronaut Moon Mon Doudou játékbaba a francia Corolle márka műhelyéből az első játék, mellyel gyermekének meg kell ismerkednie. Egyedüli webáruházként egy pihe-puha és részletgazdagon kidolgozott játékbabát helyezünk gyermeke ölelő karjaiba, mellyel az első pillanattól fogva erős kapocs alakul ki. Loveys Astronaut Moon Mon Doudou űrhajós ruhát visel, lágy csörgő hang és vanília illata nyugtatóan fog hatni csöppségére. Nagyon aranyos részlete a varrott pofija, ezüst antennái és csomóra kötött kezecskéi, hogy gyermeke könnyen megtudja markolni. A színek csodálatos kombinációja, vidám arcocska, lágy csörgő, kigondolt részletek és ideális 25 cm magasság a Loveys Astronaut Moon Mon Doudou játékbabát gyermeke legjobb pajtásává varázsolja már a születés pillanatától.  

Kivételes Loveys Astronaut Moon Mon Doudou plüss játékbaba sárga szinben első pillantásra elrabolja gyermeke szívét. Enyhe vanília illata és puha, könnyű teste a játékbabának gondoskodik csemetéje édes és zavartalan pihenéséről. Kisbabák apró és finom újjacskáikkal már az első pillanattól fogva szívesen ölelgetik és símogatják az aranyos játékbabát, hisz teste nagyon kellemes élményt nyújt a tapintásra, odabújásra. A csomóknak köszönhetően a kicsik már korai fázisban megismerkednek a felületekkel és megtanulják megfelelően megmarkolni azokat. Corolle vállalat számára első a gyerekek biztonsága, így a játékbaba tökéletesen a gyerek igényeihez lett kifejlesztve. Alapanyag, melyből a játékbaba készül nagyon kellemes a tapintásra és természetes benyomást kelt. A Loveys Astronaut Moon Mon Doudou játékbaba 30 fokos finommosáson mosható mosógépben. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle játékbaba egyedi, pontosan, mint az Ön gyermeke is. Helyezze gyermeke ölelő karjaiba a világ legszebb játékbabáját, melyet kizárólag nálunk tud megvásárolni. 

Jellemzői

  • puha, könnyű játékbaba
  • csomókkal a kezén a könnyű markolás miatt
  • csörgővel
  • megfelelő már a születés pillanatától
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • finommosás 30°C-on
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága25 cm
A csomagolás méretei7*12*28 cm
Tömeg0,07 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.