Játékbabák jelmezben Krokodil Csiga Dinó MiniKiss Croc Smoby 3 drb 'puszi' hanggal és puha testtel 12 hó-tól

Termék leírása

Játékbabák jelmezben Croc Doll a francia Smoby vállalat népszerű MiniKiss kollekciójából egy cuki játékbaba szett krokodíl, csiga és dinoszaurusz jelmezbe bújtatva. Minden gyerkőc már 12 hónapos kortól első pillantásra megkedveli a játékbabákat köszönhetően a színes jelmezeknek. Az állatkás jelmezbe bújt játékbabákban elektronikus modul van elrejtve, melynek köszönhetően a hasuk megnyomását követően puszi hangot adnak ki. Köszönhetően ennek a menő funkciónak, tökéletesen kivitelezett formának és puha testnek minden gyerkőc legjobb pajtásává válnak. Tökéletesek ölelgetésre, dédelgetésre, gyerkőceik addig nyomogathatják, amig csak szeretnék.

A cuki állatjelmezbe bújt babával különböző történeteket találnak majd ki, ezzel is fejlesztve fantáziájukat és elképzelőerejüket. Játékbaba elszakíthatatlan társává válik csemetéjének, magával viszi bármerre is indul, de még alváshoz is. A gyerekek imádnak a kedvenc babájukkal játszani, szívesen fürdetik, ӧltӧztetik, etetik, állomba ringatják vagy sétáltatják, egyszóval a baba felelősségre ösztönzi őket. A babázás szerepet játszik a gyermek kommunikációs és nyelvi képességeinek fejlődésében, hisz a játékbaba altatásánál különféle történeteket találnak ki, hogy kis kedvencük álomba szenderüljön. Nem utolsó sorban babázás során játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához. Játékbabák magassága 30 cm, a 3xLR44 1,5V elem a csomag részét képezi. 

Smoby neves francia gyártó minőségi műanyag gyerekjátékokat készít már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, ellenálló, tartós, tapintásra bársonyos és élei lekerekítettek, hogy a kicsik mindig biztonságban érezzék magukat a játék közbe. A Smoby játékok vonzák a gyerkőcӧk figyelmét és fejlesztik a fantáziájukat. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága30 cm
A csomagolás méretei20*9*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,25 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Meghatározott termékekIgen
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.