Közért bevásárlókocsival Supermarket Smoby piros elektronikus pénztárgéppel és vonalkódolvasóval, mérleggel 42 kiegészítővel

Termék leírása

Szupermarket játék kӧzért egy részletesen kidolgozott időfeletti gyerekjáték minden örökmozgó gyerkőc részére 3 éves kortól. Gyerkőcök figyelmét első pillantásra lenyűgözi nem csupán kellemes külcsínével, hanem mert számtalan lehetőséget kínál a mókára. A kisbolt csodálatos piros, fehér, szürke és zöld színekben pompázik, mely minden gyerekszobát még menőbbé varázsol. Megtalálható a közértben a beépítétt pénztárgép numerikus billentyűzettel, mérleg, fizető terminál, kártyaleolvasó és elektronikus szkenner, mely hanggal és fénnyel szórakoztatja majd a kicsiket. Kisbolt valósághű másolata egy valódi közértnek rengeteg élelmiszerrel, mégpedig különféle dobozok, pékáru, kalácsok, gyümölcsök és zöldségek lesznek a kínálatban. Az árut a gyerkőcök a pult felett és a kisbolt előtt helyet kapott polcokon tudják elhelyezni.

A vásárolt áru értékét a kis árus egy valódi számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges. A kasszapulton lévő nyitható kassza fiókban szépen egy helyen a pénzérmék és a bankjegyek vannak elrendezve. Az árut a gyerkőcӧk egy érmés rendszerrel felszerelt kerekes bevásárlókocsiba rakhatják. Együttesen a csomagolás 42 db kiegészítőt tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak egyetlen rendes üzletből sem. Természetesen a közértből nem hiányozhat a mikrofon és óra sem, mely a pult felett kapott helyet és mellette a nyitva és zárva felirat is (angol és francia nyelveken), amelyeket a gyerkőc a nyitvatartás szerint tud változtatni. 

A Smoby kisbolt teljes magassága 90 cm, méretei 70*60*90 cm. A hang és fényeffektek megfelelő működéséről 1x LR57 és 1x CR2032 elemek gondoskodnak, melyek a csomag részét képezik. Supermarket kisboltban és bevásrlókocsiban egy valósághű szórakoztató termék rejlika a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely hozzájárul a gyermekek fejlődéséhez. Egyszerre több gyerkőc is eltud játszani a menő boltocskával, egyik gyerkőc lehet elárusító a másik akár a vásárló. Az apró tartozékokkal való játék tӧkéletesíti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit. A játéktárgyak használatával kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához és játék közben szocializálódnak, illetve fejlődik kommunikációs képességük. A játék ideális minden gyerkőc számára, aki szívesen ölti fel a felnőtt szerepét. Már a legkisebb gyermekekben szükséges felébreszteni a szerepjátékok iránti érdeklődést, hiszen általuk nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája. 

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb európai biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll, ezért biztos lehet benne, hogy gyerkőce biztonságos játékkal fogja saját magát szórakoztatni. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*60*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei49*24*70 cm
Teljes hosszúság70 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,7 kg
NoteBattery: 1 x LR57, 1 x CR2032 included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.