Játékkonyha készülékekkel Kitchen Set 3in1 Écoiffier kávéfőző és konyhai robotgép és 23 kiegészítő 18 hó-tól

Termék leírása

Játékkonyha konyhai készülékekkel a francia Écoiffier gyártó műhelyéből kis szakácsok és szakácsnők részére 18 hónapos kortól ajánlott. A praktikus játékkonyha ideális a szakácsos szerepjátékokhoz, felszerelését tűzhely, mosogatótálca, konyhai óra, ebédelő sarok, mikrohullámú sütő, hűtő és 23 kiegészítő alkotja, beleértve a stílusos réz színű konyhai eszközöket, tányért evőeszközökkel, szósz tésztával dobozban, poharat, borstartót, fazekat fedéllel, kávéfőzőt csészével, kanállal, merőkanalat és konyhai robotgépet cserélhető fejjel.

A konyhácska piros, szürke és fehér színkombinációban pompázik és meghitt hangulatot áraszt. Elegendő rakodóteret kínál polcok és akasztók formájában. A rengeteg kiegészítővel egyszerre több gyerkőc is eljátszik, miközben finom motorikus, kommunikációs és nyelvi készségeit fejleszti. A játék által a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához. A konyhácska méretei 49*29*67 cm, teljes magassága 67 cm. A termék minőségi műanyagból készült, és éveken át kitart. Alacsony súlya lehetővé teszi egyszerű áthelyezését.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi játékai megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebb gyerekek számára is alkalmasak. Az Écoiffier jelentősen eltér a Kínából eredő játékoktól, hiszen nem csak a minőségre, de a biztonságra és a környezetvédelemre is odafigyel. Termékei újrahasznosítható anyagokból készülnek és gyártásuknál égészségre ártalmatlan festékek használatosak. Ha minőséget keres kedvező áron, válassza az Ěcoiffier termékeit.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*29*67 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,53 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.