Játékkonyha készülékekkel Kitchen Set 3in1 Écoiffier kávéfőző és konyhai robotgép és 23 kiegészítő 18 hó-tól

Termék leírása

Játékkonyha konyhai készülékekkel a francia Écoiffier gyártó műhelyéből kis szakácsok és szakácsnők részére 18 hónapos kortól ajánlott. A praktikus játékkonyha ideális a szakácsos szerepjátékokhoz, felszerelését tűzhely, mosogatótálca, konyhai óra, ebédelő sarok, mikrohullámú sütő, hűtő és 23 kiegészítő alkotja, beleértve a stílusos réz színű konyhai eszközöket, tányért evőeszközökkel, szósz tésztával dobozban, poharat, borstartót, fazekat fedéllel, kávéfőzőt csészével, kanállal, merőkanalat és konyhai robotgépet cserélhető fejjel.

A konyhácska piros, szürke és fehér színkombinációban pompázik és meghitt hangulatot áraszt. Elegendő rakodóteret kínál polcok és akasztók formájában. A rengeteg kiegészítővel egyszerre több gyerkőc is eljátszik, miközben finom motorikus, kommunikációs és nyelvi készségeit fejleszti. A játék által a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához. A konyhácska méretei 49*29*67 cm, teljes magassága 67 cm. A termék minőségi műanyagból készült, és éveken át kitart. Alacsony súlya lehetővé teszi egyszerű áthelyezését.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi játékai megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebb gyerekek számára is alkalmasak. Az Écoiffier jelentősen eltér a Kínából eredő játékoktól, hiszen nem csak a minőségre, de a biztonságra és a környezetvédelemre is odafigyel. Termékei újrahasznosítható anyagokból készülnek és gyártásuknál égészségre ártalmatlan festékek használatosak. Ha minőséget keres kedvező áron, válassza az Ěcoiffier termékeit.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*29*67 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,53 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.