Játékkonyha Bon Appétit Chef Smoby hűtővel, kávéfőzővel és 23 kiegészítővel narancssárga-ezüst

Termék leírása

Játékkonyha Smoby Bon Appétit Chef az egyik legrészletgazdagabban kidolgozott játékkonyha a piacon. Nagyon szép és friss narancssárga színkombinációban van kivitelezve, mely fehér és ezüst színnel van kombinálva. A játékkonyha szinte valósághű, kivitelezése megfelel a legújabb építészeti és lakás dizájn trendnek. Ez a játékot még mókásabbá és érdekesebbé teszi a kicsik számára. Játékkonyha megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól. Gyerekek szeretnek játékkonyhával játszani, melyet hosszú évek során át sem fognak megunni. Köszönhetően ügyes kialakításának a játékkonyha körbejárható, ez elősegíti, hogy egyszerre több gyerkőc is játszhasson a konyhával. Játék közben fejlődik a gyermek kommunikációs képessége és játék közben utánnozzák a felnőtteket. Tartozékok, kiegészítők, ajtók és nyomógombok kis gyermek kezecskékhez lettek kialakítva. Játékkonyha megfelelő kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. Játékkonyhával szintén fejlődnek a motorikus képességek, tapintási érzékenység és a gyermek koordinációja. Játékkonyha rengeteg olyan figyelelmfelkeltő tulajdonsággal rendelkezik, melyek csemetéit ámulatba ejtik majd.

Smoby Bon Appétit Chef rengeteg tárolóhellyel rendelkezik. Játékkonyha hűtővel valósághű hűtő tartalmával van díszítve. Mellette található sütő nyitható ajtóval, ahol a gyerkőcök akár kalácsot is süthetnek. Játékkonyha munkafelületén elektronikus tűzhely található két főzőlappal, mosogató tálca és kis étkezőpulttal szervírozásra. A munkafelület feletti állványon espresso kávéfőző kapszulákkal és ízesítésekkel van kialakítva. Felette konyhai órai található, mely nem hiányozhat egy konyhából sem, a felső részen pedig kampók találhatóak konyhai segédeszközök tárolására. Kreatív kiegészítők közé tartozik lábas fedővel, tányérok evőeszközökkel, poharak, csészék kávéra, kapszulák kávéfőzőbe, konyhai segédeszközök, serpenyő, cookies és tésztafélék.

Játékkonyha Smoby rengeteg tárolóhellyel van kialakítva és kompakt méreteinek hála kényelmesen elfér minden kis gyerekszobába. Konyha gyerekeknek stabil és biztonságos lágy gyermek kezecskékhez. Élei lekerekítettek a műanyag pedig lágy és bársonyos a tapintásra. Játékkonyha magassága 97 cm és a méretei 53*34*97 cm. Játékkonyha francia sármmal és eleganciával lett ötvözve. Smoby hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában kivételes dizájnban. Smoby vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában a legmagasabb minőségben és legmodernabb dizájnban. Smoby termékek megfelelnek a szigorú európai szabványoknak. Ezzel a játékkonyhával minden kis gyerkőcből séfszakács vagy séfszakácsnő kerekedik. Akkor mit is főzzenek Önöknek csemetéi? 

Funkciók és jellemzői

  • 23 kiegészítő
  • espresso kávéfőző kapszulákkal
  • elektromos tűzhely
  • mosogató tálca
  • hűtő nyitható ajtóval és valósághű belsővel
  • megfelelő 3 éves kortól
  • élénk színek
  • francia Smoby termék
  • teljes magasság 97 cm
  • megfelelő kislányoknak és kisifúknak egyaránt
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek53*34*97 cm
Termék magassága97 cm
Munkafelület magassága49 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.