Játékkonyha Bon Appetit Red&Green Smoby elektronikus kávéfőzővel, hanggal, fénnyel és 23 kiegészítővel piros

Termék leírása

Gyermekei szeretnek kuktáskodni, miközben a finomságokat készíti számukra? Lepje meg őket csodaszép játékkonyhával, mely szinte valósághű mása az eredti konyháknak. Elektronikus játékkonyha Bon Appetit Red&Green Smoby egy nagyon szép játékkonyha, mely minden ügyes és kíváncsi gyerkőcöt boldoggá tesz 3 éves kortól. A játékkonyhához 23 kiegészítő tartozik: konyhai evőeszközök és kiegészítők, kávéfőző kapszulák, poharak, csészék, serpenyő, fazék fedéllel, doboz tészta és sütik. A konyhasarok nagyszerű teret biztosít a gyerekeknek a játékra, a csodaszép piros külcsíne időfeletti és csodálatos éke lesz a gyerekszobának.

A főzés szórakozás

Smoby vállalatt nagy hangsúlyt fektet a játékkonyhák külcsínére és funkcionalitására. Ennek eredményeképpen minden gyerek olyan saját konyhácskához jut, amelyet nem fog sosem megunni és játék közben megtanulja kezelni a konyhai eszközöket és kiegészítőket. Hűtő nyitható ajtóval a romlandó élelmiszer tárolására szolgál, melyeket hűvös helyen szükséges tárolni, hogy azok megtartsák frisseségüket. A beépített sütő nagy segítségére lesz a kis szakácsnak a finom sült hús megsütésében. Praktikus falióra a szagelszívó felett, a pontos időről fogja kis szakácsát informálni. A serpenyőn készül majd a finom palacsinta vagy rántotta, a fazékban fedővel pedig finom levesekkel fogja kis szakácsa várni kedves vendégeit, barátait. A játékkonyhán ügyes mosogatótálca is helyet kapott, ahol gyorsan eltudja mosni csöppsége az evőeszközöket a finom ebéd után. Természetesen a konyhácskából nem hiányozhat az eszpresszó kávéfőző sem, melyhez cserélhető kapszulák is tartozak. Játékkonyha Smoby Bon Appetit valósághű hangot ad ki, imitálva a főzést és sütést, elegendő csupán a fazekat a tűzhelyre rakni és a megfelelő gombot megnyomni.

Gyerekek folyamatosan fejlődnek

Játékkonyha minden gyerkőcöt elszórakoztat, akik saját konyhácskára vágynak, teljesíti álmaikat és elvárásaikat. Francia tervezők úgy alkodták meg a konyhát, hogy az fejlessze a gyerekek finom motorikus, kommunikációs és értelmi képességeit. A játékkonyha nagyon jó lehetőség a türelemre és koncentrációra való nevelésre, illetve a gyereket arra sarkallni, hogy megosztja barátaival a játékait.

Megfelelő minden gyerekszobába

Az elektronikus játékkonyha stabil konstrukcióval rendelkezik, teljes méretei a játékkonyhának 53*34*97 cm. A munkafelület magassága a talajtól 49 cm és teljes magassága 97 cm. A játékkonyha könnyen megközelíthető minden oldalról, ezen felül a konyhácska hátsó fele is feliratokkal és szimpatikus motívumokkal van díszítve. A Bon Appetit Red&Green Smoby játékkonyha 1*CR2032 elemre működik, mely a csomag részét képezi.

Smoby gyártó műhelyéből származó játékkonyha egyediségének köszönhetően egyike a legmagasabb szintű konyhácskáknak legjobb minőségben és attraktív dizájnban kivitelezve. Smoby vállalat nagy figyelmet szentel a játékok külcsínére, valósághű kivitelezésére és teljes funkcionalitásukra. A fokozott biztonság érdekében a Smoby játékok élei lekerekítettek, ezért a szülőknek nem kell aggódniuk gyermekük biztonsága miatt.  

Jellemzői

  • minőségi és biztonságos gyerekjáték
  • 23 kiegészítő
  • beépített elektronikus modul
  • elem a csomag részét képezi
  • megfelelő 3 éves kortól
  • hang és fényeffektek
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek53*34*97 cm
Termék magassága97 cm
Munkafelület magassága49 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,05 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.