Játékkonyha hangokkal Cherry Kitchen Green Smoby étkezőrésszel sütővel hűtővel és 25 kiegészítővel

Termék leírása

Elektronikus játékkonyha Cherry Kitchen Green a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán minőségi konyhácska minden gyerek részére már 3 éves kortól. Stilusos francia külcsínben pompázik és nagyon szép zöld színárnyalatban lett kialakítva, igy kisfiúk és kislányok szivét egyaránt elrabolja. Gyerkőcök szórakozásáról gondoskodik a konyhai óra, a hosszitott munkafelület pedig akár étkezősarokként is kihasználható. Minőségi és tartós műanyagból készült, mely kellemes bársonyos érzést nyújt tapintásra. A konyhácska több oldalról is megközelithető, igy testvérek és barátok együtt játszadozhatnak, kényelmesen elférnek a konyha körül. A konyha hátsó része nagyon szép konyhai motivumokkal van diszitve. 

Kisfiúk és kislányok egyaránt szívesen játszanak majd a sütővel, hűtőszekrénnyel, kapszulákkal teli kávéfőzővel és tűhellyel, mely főzés közben hanggal szórakoztatja a kicsiket. Összesen 25 kiegészítő várja, hogy csemetéjében felélessze a kis séfszakácsot. A kiegészítők közé tartozik fazék, serpenyő, halacska és steak, villák, kések, kanalak, tányérok, poharak, csészék, tésztás doboz, tej, villa a sütéshez, kés az aprításhoz és praktikus merőkanál. A kiegészítők természetesen a gyermek kezecskékhez lettek kialakítva, akik az eszközök használatával erősítik tapintási érzéküket, koordinációs készségüket, finom motorikájukat. Felhőtlen játék közben szintén fejlődik kommunikációs készségük, játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Főzöcskélés közben szintén fejlődik a kicsik koncentrációs és ítélőképessége, elsajátítják az egyes konyhai eszközök megfelelő használatát.

Játékkonyha stabil lábakon áll, méretei 67*32*96 cm, teljes magassága 96 cm, munkafelület magassága 49 cm. Elektronikus modul 1 x CR2032 elemre működik. Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek tartós, ellenálló és egyaránt selymes és bársonyos tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságosan játszhassanak. Smoby játékok többrétűen fejlesztik a kicsiket, formálják személyiségüket, még a legkisebbek figyelmét is felkeltik. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Gyermek kezébe csúcsszuper termék kerül francia minőségben és modern dizájnban. 

Funkciók és jellemzők

  • beépített elektronikus modul CR2032
  • hang funkcióval főzés közben
  • 3 éves kortól
  • 25 kiegészitő
  • étkezősarok
  • francia minőség és dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek67*32*96 cm
Termék magassága96 cm
Munkafelület magassága49 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
Teljes hosszúság67 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,3 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 included
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.