Játékkonyha Cherry Smoby elektronikus hanggal, étkezőrésszel, kávéfőzővel és 25 kiegészítővel türkíz-zöld

Termék leírása

Játékkonyha Cherry Kitchen az egyik legrészletgazdagabban kivitelezett termék a játékkonyhák piacán. Gyönyörű és friss türkíz színben lett megalkotva, mely nyári zöld, fehér és világos szürke színekkel lett kombinálva. Elektronikus játékkonyha valósághű dizájnban pompázik, külalakja megegyezik a legújabb lakás és építészeti trendekkel. Ez a játékot még mókásabbá és érdekesebbé varázsolja a kicsik számára. Játékkonyha megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól. Gyerkőcök hosszú ideig fognak ezzel a játékkonyhával játszani és nem fogják megunni. Köszönhetően a nagyszerű kialakításának a játékkonyha körbejárható, ezért több gyerkőc közös játékára megfelelő. Játékkonyhával való játék fejleszti a gyerkőcök kommunikációs képességeit és közös játékkal utánozzák a felnőtteket. Tartozékok, kiegészítők, ajtók és kapcsolók apró gyermek kezecskékhez megfelelően lettek kialakítva.

Játékkonyhával szintén fejlesztik a motorikus képességeket, tapintási érzékenységüket és koordinációs készségüket. Gyerekkonyha rengeteg izgató tulajdonsággal rendelkezik, melyek a kicsiket ámulatba ejtik. Gyerekkonyha beépített elektronikus modullal van felszerelve és valósághű hangot ad ki. Smoby Cherry Kitchen rengeteg tárolóhellyel rendelkezik. Játékkonyha fel van szerelve hűtővel valósághű képpel, mely hűtő tartalmát imitálja. Mellette sütő található nyitható ajtóval, ahol kis szakácsa például sütit süthet. Munkafelület elektronikus tűzhellyel van felszerelve két főzőlappal, mosdótálcával edények mosogatására és kedves étkezőpulttal, mely szervírozásra szolgál. Tűzhely főzés alatt valósághű Blop Blop Blop hangot ad ki. A munkafelület felett állvány található, ahol beépített espresso kávéfőző kapszulákkal különféle ízekben található.

Felette konyhai óra található, mely nem hiányozhat egy tökéletes konyhából sem, felső részen még akasztók is találhatóak konyhai eszközök tárolására. Kreatív konyhai kiegészítők közé tartozik érdekes sült élelmiszerek (steak és hal), fazék fedővel, tányérok evéeszküzükkel, poharak, csészék kávéra, kapszulák kávéfőzőbe, konyhai eszközök, serpenyő, cookies és tésztafélék. Játékkonyha hátsó részén titkos spajz lett kialakítva szép élelmiszerek ábráival, mely valósághű benyomást kelt. Játékkonyha Smoby rengeteg tárolóhellyel rendelkezik és kompakt nagyságának hála minden gyerekszobába tökéletesen illik majd. Gyerekkonyha gyerkőcöknek stabil és biztonságos a lágy gyermek kezecskékhez.

Élei lekerekítettek és a műanyag kellemes és bársonyos a tapintásra. Játékkonyha 97 cm magas, méretei 68*34*97 cm. Játékkonyha francia sármot és eleganciát tükrözi. Smoby hoszzúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában kivételes dizájnban. Smoby vállalat a legjobb minőségű gyerekjátékokat gyártja legmodernabb kivitelezésben. Smoby termékek megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak. Elektronikus játékkonyha 1x AA/LR6 1,5 V elemre működik, mely a csomagba részét képezi. Ezzel a játékkonyhával minden gyerekből kis séfszakács vagy séfszakácsnő válik. Nos mit főzzenek ma csemetéi?

Funkciói és tulajdonságai

  • beépített elektronikus modul
  • valósághű hang mint főzéskor Blop Blop
  • sült élelmiszerek (steak és hal)
  • 25 kiegészítő
  • espresso kávéfőző kapszulákkal
  • 3 éves kortól
  • francia Smoby termék
  • teljes magassága 97 cm
  • valósághű hűtő és titkos spajz
  • megfelelő kislányok és kisfiúk részére
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*34*97 cm
Termék magassága97 cm
Munkafelület magassága49 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,26 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.