Játékkonyha utazásokhoz Cook&Go Blue Smoby összecsukható funkcióval és 17 kiegészítővel

Termék leírása

Játékkonyha utazásokhoz Cook&Go Blue egy csúcsszuper gyerekjáték a francia Smoby vállalat tervezői kezealól, mely minden kisfiút és kislányt garantáltan lenyűgöz már 3 éves kortól. Kompakt konyhácska szerkezete részletekig kigondolt, így gyermeke pillanatok alatt össze is tudja csomagolni kis koffer méretűvé és máris viheti magával kedvenc játékát. Utazások, kirándulások, nyarlások, családi vagy baráti látogatások elengedhetetlen játékává válik a konyhácska. Lágy kék, szürke, fehér színkombináció időtlen benyomást kelt, hosszú ideig fognak a kicsik konyhácskájukban kedvükre főzöcskélni. 

A konyha részét képezi mosogatótálca tárolórésszel, főzőlap, szódakészítő, kávéfőző különböző kapszulákkal, kapszulatároló és fiók kiegészítők tárolására. A konyhácska felső részén páraelszívó kapott helyet 3 gombbal kiegészítve, melyen a fényerőt és az elszívóerőt tudja a kis szakács szabályozni. A konyhához tartozik 17 drabos gazdag kiegészítő készlet is, mégpedig fazék, forgatólapát, 2 pohár, 2 csésze, 2 tányér, 2 kanál, 2 villa, 2 kés és 3 kapszula. A konyhácska minden oldalról könnyen megközelíthető, ezt a séfszakácsok értékelni is fogják, hisz így segédmunkásokat is felvehetnek kedvenc konyhájukba. Köszönhetően a biztonságos fogantyúnak és alacsony 2 kg súlyának könnyen kezelhető és hordozható.

Maga a játékkonyha és a kiegészítők az apró gyermeki kezecskékhez lettek kialakítva. A kiegészítőkkel való játék közben fejlődik a kicsik tapintási érzékenysége, mozgáskoordinációjuk és finom motorikájuk egyaránt. Játék közben fejlődnek a kommunikációs készségek, a szerepjáték közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Méretei a konyhácskának 50*24*38 cm, miközben a magassága 38 cm. Utazások során kofferré alakítva a konyha méretei 27*25 cm. A konyhácska műanyag felülete kellemesen bársonyos érzést nyújt tapintásra, lekerekített élei biztonságos szórakozást biztosítanak a gyerekeknek.

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott minőségi játékokkal látja el a piacot. A Smoby játékok alapanyaga erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A termékek élei lekerekítettek, így játék közben a gyerekek sérülésének kockázata minimális. A Smoby termékei hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez, egyéniségük formálásához. Természetesen megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és garantálják a megszokott francia minőséget és időtlen külcsínt.

Funkciók és tulajdonságok:

  • egyszerűen összecsukható és szétnyitható rendszer
  • 17 kiegészítő
  • espresso kávéfőző és szódakészítő
  • cserélhető kapszulák
  • mosogatótálca és főzőlap
  • szagelszívó 3 gombbal
  • elegendő tárolóhely
  • minőségi francia Smoby termék
  • elektronikus funkciók nélkül
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*24*38 cm
Termék magassága38 cm
A csomagolás méretei52*12*32 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,0 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.