Játékkonyha 100% Chef Italian Écoiffier réz színű, 13 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Játékkonyha 100% Chef Italian egy kicsi, de praktikus játékkonyha csodaszép szürke, piros és fehér színkombinációban. Tökéletes választás kisfiúk és kislányok részére már 18 hónapos kortól. Minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol és gyermeke hosszú órákot keresztül fog vele játszadozni magára öltve a kis séfszakács szerepét. Csodaszép konyhácska fel van szerelve főzőlappal, sütővel, mosogató tálcával, faliórával és 13 darabos kiegészítő készlettel, melybe csodaszép réz színű konyhai eszközök is tartoznak. A kis kukták rendelkezésér áll egy doboz tészta, sótartó, fűszertartó, evőeszközök, tányér, pohár és fazék is. 

Ezzel a konyhácskával egyszerre több gyermek is kényelmesen eljátszik. Egymás közt szépen megosztják a munkafeladatokat, így rengeteg új közös élményben lesz részük. Ez a közös játék remek formája annak, hogyan tökéletesítheti gyermeke kommunikációs képességeit, logikus gondolkodásmódját. Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Továbbá a játék készlettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. Méretei a konyhácskának 42*28*60 cm, teljes magassága 60 cm. 

Játékkonyha 100% Chef Italian minőségi műanyagból készült lekerekített élekkel. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek42*28*60 cm
Termék magassága60 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,14 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.