Játékkonyha Cook'tronic Bubble Smoby elektronikus, mágikus buborékozással, hanggal és fénnyel és 21 kiegészítővel türkíz

Termék leírása

Egyedi játékkonyhát keres rengeteg funkcióval? Cook´tronic Bubble játékkonyha a Smoby vállalat műhelyéből beépített elektronikus modullal tökéletes választás minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Elektronikus játékkonyha esztétikus türkíz-fehér színkombinációban tetszeleg, gazdag 21 darabos kiegészítője, hang és fényfunkciói elnyerik a kis szakácsok szívét. A kiegészítők közé tartozik fazék mágikus bugyogással, serpenyő, edények, evőeszközök, merőkanál, finomságok élethű másolata/tészta, csibe/, poharak, kisebb fazék főzőkanállal. Időtlen kivitelezés és tágas munkafelület csak a konyhácska előnyére válik, így akár ajándékként is tökéletes kis szakácsok vagy szakácsnők részére. Ez a játékkonyha garntáltan minden gyermek szívét elrabolja köszönhetően dekoratív ábráknak az oszloprészen, mely teljesen valósághű benyomást kelt.

Főzzünk finomat

Játékkonyha, a Smoby gyártó keze alól rengeteg érdekes funkcióval és kiegészítővel lett megalkotva, melyek hosszú éveken keresztül fogják csemetéjét szórakoztatni. Játékkonyha munkafelületének középső részén helyet kapott elektronikus főzőlapon kis szakácsa különböző specialitások elkészítését sajátíthatja el. A főzölap beépített elektronikus moduljának köszönhetően ha a fazekat a főzőlapra helyezi gyerkőce és abba vizet önt, a főzőlapon található nyomógonb megnyomása után a víz el kezd fortyogni benne. A munkafelület alsó részén található a nélkülözhetetlen sütő világítással megspékelve. Ezentúl a főzés és étkezés során keletkezett szennyes edényeket sem lehet elsumákolni, hisz a mosogató pont az edények tisztítására való. A kiegészítőknek köszönhetően csemetéje megismerkedik a konyhai eszközök - evőeszközök, serpenyő, tányérok, csészék használatával. Az alapanyagok tárolására alkalmas polcok sem hiányozhatnak a konyhácskából. 

Gyermek fejlődése

A játékkonyha minden gyermek elképzelését túlszárnyalja. Francia dizájnőrök a konyhát úgy tervezték, hogy az játék közben fejlessze gyermeke finom motorikáját, kommunikációs készségét, fejlessze értelmi szintjét. Játék közben fejlődik a gyerek koncentrációs készsége, felelősségtudata, türelme miközben egyszerre játszik testvéreivel, barátaival. Játékkonyha felülete nagyon szép ábrákkal van díszítve, mint a valódi konyhák. 

Egyszerű és praktikus

Teljes magassága a játékkonyhának 86 cm, munkafelület magassága 49 cm. Az elektronikus modul működéséhez 4 x AA/LR6 elemre van szükség, melyek nem képezik a csomag részét. A konyhácska erős, stabil szerkezettel bír, méretei 56*27*86 cm

A francia Smoby gyártó által tervezett gyermekkonyha a legmagasabb szintű egyedi játék, amelyet a minőség és a vonzó forma jellemez. Smoby nagy figyelmet fordít az attraktív külcsínre, valósághű kivitelezésre és kiegészítőkre. A Smoby konyhácska minden éle lágyan lekerekített, előtérbe helyezve gyermeke biztonságát. Az alapanyag, melyből a konyha készült erős, de egyben kellemesen bársonyos a tapintásra. Ha mosolyt szeretne csalni gyermeke arcára, akkor válasszon a Smoby termékek közül.

Jellemzői

  • 21 darab kiegészítő

  • beépített elektronikus modul

  • megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól

  • attraktív francia dizájn

  • türkíz-szürke színkombináció

  • fazék mágikus bugyogással

  • valósághű hang és fényfunkció

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek56*27*86 cm
Termék magassága86 cm
A csomagolás méretei50*15*62 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,9 kg
NoteBattery: 4 x AA/LR6 not included
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek