Elektronikus játékkonyha állítható magassággal Tefal Evolutive New Kitchen Smoby sütő hanggal és működő készülékekkel és 31 kiegészítővel

Termék leírása

Elektronikus játékkonyha Tefal Evolutive New Kitchen a francia Smoby vállalat műhelyéből, amely együtt nő a gyermekkel 3 éves korától 8 éves koráig. A játékkonyha eredeti francia dizájnban készült, formailag a kis szakácsok és szakácsnők igényeihez lett megalkotva. A gyerekeket garantáltan lenyűgözi a konyhácskához tartozó rengeteg kiegészítő és funkció, többek között a cric-crick mechanikus hangot adó forgatható gombok, mágikus tészta, amely megváltoztatja a színét, szeletelhető sárgarépa és serpenyő palacsintaforgató funkcióval. Az egyedi, 31 kiegészítőből álló készletben konyhai eszközök, villák, kések, kanalak, tányérok, poharak, csészék, tészta, sótartó, kávéfőző kapszulák, gyorsfagyasztott hal és steak is található.

A konyhácska hosszútávú szórakozás forrása lesz, hiszen a hozzá tartozó alátét segítségével 8 cm-rel magasítható. A munkafelület magassága 51 cm, az alátét hozzáadásával 59 cm lesz. Ezt a fejlesztést a szülők is értékelni fogják, mivel csemetéjük növekedésével nem kell majd kedvenc játékuktól megválni. A játék valósághűbb kontúrokat ölt a berendezésének köszönhetően, melyhez sütő, hűtőszekrény, főzőlapos tűzhely, valamint a kapszulás kávéfőző alatt található képekkel ellátott receptkönyv is tartozik.

A konyha részletei a gyerekek kis kezéhez alakítottak, ezáltal hozzájárulnak a tapintási érzékenység, mozgáskoordináció, finom motorika fejlesztéséhez. A szerepjátékok által közelebb kerülnek a felnőttek világához és fejlesztik kommunikációs készségeket. Megtanulják az egyes konyhai eszközök használatát, gyakorolják az összpontosítást, ítélőképességet. A játékkonyha stabil lábakon áll, méretei 92*44*101 cm, munkafelületének magassága 51 cm. A masszív, erős konyhácska minőségi műanyagból készült Blow Molding technológiával, amely garantálja ellenállóképességét és stabilitását.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Funkciók és jellemzői

  • beépített elektronikus modul
  • 3-8 éves korosztály számára
  • sütő, hűtőszekrény
  • serpenyő palacsintaforgató funkcióval
  • eszpresszó kávéfőző kapszulákkal
  • gyorsfagyasztott élelmiszerek (steak, hal)
  • szeletelhető sárgarépa
  • 31 kiegészítő
  • francia minőség és dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek92*44*101 cm
Termék magassága101 cm
Munkafelület magassága50-58 cm
A csomagolás méretei59.9*20*80 cm
Állítható magasságIgen
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7.68 kg
NoteBatteries: 2x LR03/AAA (not included)
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.