Játékkonyha French Cuisine Écoiffier 3-részes 25 kiegészítővel ezüst-türkíz 18 hó-tól

Termék leírása

Játékkonyha French Cuisine egy gyönyörű háromrészes játékkonyha, melybe minden gyerkőc beleszeret 18 hónapos kortól. Különlegessége abban rejlik, hogy 3 részes és az valósághű dizájnt kölcsönöz neki. Játékkonyha fel van szerelve mosogatógéppel és mosogató tálcával edények elmosására, melyek az első nagy részét képezik a játékkonyhának. Másik része a játékkonyhának legkisebbek részére tűzhellyel lett kialakítva főzésre és hűtővel. Harmadik részét a játékkonyhának sütő képezi étkező asztallal. Részei a játékkonyhának, melyek mozgathatóak, egymás mellé sorba is rendezhetőek, vagy akár U alakba is rendezhetőek. Játékkonyha minden esetben más formát ölt, ezért sem fogják a kicsik sosem megunni. Fantáziájuk alapján rendezhetik el.

Konyhai készülékek felett különféle polcok és akasztók találhatóak konyhai eszközök és főzéshez szükséges segédeszközök tárolására. A 25 konyhai kiegészítő közé tartoznak evőeszközök, sótartó, fűszertartó, kalács, fazék főzéshez és sütéshez és még más kiegészítők. Gyermek játékkonyhával kényelmesen eljátszik egy vagy több gyerkőc is egyszerre, elegendően tágas. Gyermek játékkonyha Écoiffier minőségi műanyagból készült, hosszú ideig kitart majd. Játékkonyhával való játék nem csak szórakoztató, hanem serkenti a gyermek fantáziáját és kreativitását, erősíti finom motorikus képességeit. Segít a gyerkőcöknek megtanulni és megkülönböztetni a színeket és tárgyakat, barátságokat mélyítenek majd el vidám játék közben. Méretei a játékkonyhának 84*19*77 cm, teljes magassága 77 cm. Gyerekkonyha ezüst-türkíz színkombinációban tündököl, nagyszerűen illik majd gyerekszobába.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programnak. Játékkonyha kiegészítőkkel Écoiffier gyerkőcök hosszú ideig fognak játszani, hisz széleskörű lehetőséget nyújt a játékra kis szakácsok vagy szakácsnők részére. Écoiffier játékkonyha nem hagyományos kivitelezése 25 kiegészítővel azonnal a csöppségek szívébe férkőzik.

Doprava nad 39€ HU
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek84*19*77 cm
Termék magassága77 cm
A csomagolás méretei80*40*50 cm
Teljes hosszúság84 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg3,585 kg
Színezüst szín
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha