Játékkonyha French Cuisine Écoiffier lábassal türkízkék 18 hó-tól

Doprava zadarmo Doprava zdarma
Gyártó: Écoiffier Kategória: Egyszerű játékkonyhák Termék kódja: ECO1619
Sajnáljuk, a termék nincs raktáron
A kívánságok listájába
Termék leírása

Játékkonyha French Cuisine a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy gyönyörű és egyedi gyerekkonyha kisfiúk és kislányok számára már 18 hónapos kortól. Konyhácska türkízkék és ezüst színkombinációban pompázik, első pillantásra elnyeri a kicsik figyelmét. Teljes magassága 60 cm. A sütő ajtaja lenyitható, illetve mosdótótálca, tűzhely és 13 nagyszerű kiegészítő sem hiányozhat a kis séfszakácsok kiváló konyhácskájából.

Játékkonyháról nem hiányozhatnak a polcok és tárolóhelyek sem, ahova a kis szakácsok a főzőeszközeiket tudják elrakni a munka befejeztével. Ez egy igazán kiváló gyerekjáték, mely nem elemre működik és mégis lefoglalja a kicsiket hosszú órákon keresztül. Pöpec gyerekkonyha egy, de akár több gyerkőc közös játszadozására is alkalmas. A közös játékkal a gyerekek tökéletesítik kommunikációs képességeiket.

Konyhácska rengeteg praktikus kiegészítőt tartalmaz, melyek a főzöcskézést még érdekesebbé varázsolják: mint például villák, kések, kanalak, tányérok, sótartó, cukortartó, pohár, serpenyő, tésztafélék, tükörtojás, grillcsirke késsel és villával a felszolgáláshoz. Kiegészítők rengeteg lehetőséget nyújtanak a játékra. Játékkonyha minden csöppséget elvarázsol. Konyhácskáról nem hiányozhat a mosdótálca sem, ahol a főzőcske és evés után a használt tányérokat és evőeszközöket tudják elmosogatni a csöppségek. Teljes méretei a konyhának 44*27*60 cm.

Écoiffier játékkonyhával és kiegészítőkkel gyerekek hosszú ideig fognak játszani, hisz széleskörű lehetőséget nyújt játékra kis szakácsok és szakácsnők részére, miközben felnőtteket utánozzák és szocializálódnak. Écoiffier egy francia vállalat, mely hosszúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában európai szabványoknak megfelelve.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek44*27*60 cm
Termék magassága60 cm
Teljes hosszúság44 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,4 kg
Színtürkiz

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...