Játékkonyha 3-Modules French Écoiffier 3-részes piros-ezüst 21 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Játékkonyha French egy igazán egyedi háromrészes játékkonyha, melybe minden kisfiú és kislány egyaránt beleszeret 18 hónapos kortól. Különlegessége abban rejlik, hogy 3 részes és az valósághű dizájnt kölcsönöz neki. Valósághű piros-ezüst színkombinációban pompázó játékkonyha fel van szerelve mosogatógéppel és mosogató tálcával edények elmosására, melyek az első nagy részét képezik a játékkonyhának. Másik része a játékkonyhának legkisebbek részére tűzhellyel lett kialakítva főzésre és hűtővel. Harmadik részét a játékkonyhának sütő képezi étkező asztallal. Részei a játékkonyhának, melyek mozgathatóak, egymás mellé sorba is rendezhetőek, vagy akár U alakba is rendezhetőek. Játékkonyha minden esetben más formát ölt, ezért sem fogják a kicsik sosem megunni. Fantáziájuk alapján rendezhetik el.

Konyhai készülékek felett különféle polcok és akasztók találhatóak konyhai eszközök és főzéshez szükséges segédeszközök tárolására. A 21 konyhai kiegészítő közé tartoznak evőeszközök, sótartó, fűszertartó, fazék főzéshez és sütéshez és még más kiegészítők. Gyermek játékkonyhával kényelmesen eljátszik egy vagy több gyerkőc is egyszerre, elegendően tágas. Gyermek játékkonyha Écoiffier minőségi műanyagból készült, hosszú ideig kitart majd. Játékkonyhával való játék nem csak szórakoztató, hanem serkenti a gyermek fantáziáját és kreativitását, erősíti finom motorikus képességeit. Segít a gyerkőcöknek megtanulni és megkülönböztetni a színeket és tárgyakat, barátságokat mélyítenek majd el vidám játék közben. Méretei a játékkonyhának 84*19*77 cm, teljes magassága 77 cm. Gyerekkonyha részét képezi a falióra is.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Játékkonyha kiegészítőkkel Écoiffier gyerkőcök hosszú ideig fognak játszani, hisz széleskörű lehetőséget nyújt a játékra kis szakácsok vagy szakácsnők részére. 

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek84*19*77 cm
Termék magassága77 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,59 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.