Játékkonyha Gourmande Smoby hűtővel és kávéfőzővel, 23 kiegészítővel,ezüst-szürke

Termék leírása

Játékkonyha Smoby Gourmande az egyik legrészletgazdagabban kidolgozott játékkonyha a piacon, mellyel garantált lesz gyermeke öröme. Nagyon szép friss színkivitelezésben tündököl, ezüst-szürke színkombináció élénk piros és klasszikus fehér és szürke színekkel vegyítve minden gyerkőc figyelmét azonnal elnyeri. Játékkonyha valósághű dizájnban pompázik, külalakja megegyezik a legújabb lakás és építészeti trendekkel. Ez a játékot még mókásabbá és érdekesebbé varázsolja a kicsik számára. Játékkonyha megfelelő kisfiúknak és kislányoknak 3 éves kortól. Gyerkőcök hosszú ideig fognak ezzel a játékkonyhával játszani és nem fogják megunni. Köszönhetően a nagyszerű kialakításának a játékkonyha körbejárható, ezért több gyerkőc közös játékára is megfelelő. Játékkonyhával való játék fejleszti a gyerkőcök kommunikációs képességeit és közös játékkal utánozzák a felnőtteket. Tartozékok, kiegészítők, ajtók és kapcsolók apró gyermek kezecskékhez megfelelően lettek kialakítva. 

Smoby Gourmande rengeteg tárolóhellyel rendelkezik. Játékkonyha hűtővel valósághű hűtő tartalmával van díszítve. Mellette található sütő nyitható ajtóval, ahol a gyerkőcök akár kalácsot is süthetnek. Játékkonyha munkafelületén ügyes tűzhely található két főzőlappal, mosogatótálca szennyes edények mosogatására. A munkafelület feletti állványon espresso kávéfőző kapszulákkal és ízesítésekkel van kialakítva. Felette konyhai órai található, mely nem hiányozhat egy konyhából sem, a felső részen pedig kampók találhatóak konyhai segédeszközök tárolására. Kreatív kiegészítők közé tartozik lábas fedővel, tányérok evőeszközökkel, poharak, csészék kávéra, kapszulák kávéfőzőbe, konyhai segédeszközök, serpenyő, cookies és tésztafélék. Játékkonyha nem működik elemre, nem világít és nem ad ki hangot.

Játékkonyha Smoby rengeteg tárolóhellyel rendelkezik és kompakt nagyságának hála minden gyerekszobába tökéletesen illik majd. Gyerekkonyha stabil és biztonságos a lágy gyermek kezecskékhez. Élei lekerekítettek és a műanyag kellemes és bársonyos a tapintásra. Játékkonyha magassága 97 cm és a méretei 53*34*97 cm. Munkafelület magassága 49 cm. Játékkonyha francia sármot és eleganciát tükrözi. Smoby hoszzúéves tapasztalattal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában kivételes dizájnban. Smoby vállalat a legjobb minőségű gyerekjátékokat gyártja legmodernabb kivitelezésben. Smoby termékek megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak. Ezzel a játékkonyhával minden gyerekből kis séfszakács vagy séfszakácsnő válik. A főzöcskézés során a konyhában fejlődik csemetéje motorikus képessége, tapintási érzékenysége és koordinációs rendszere is.

Jellemzői

  • 23 egyedi kiegészítő
  • espresso kávéfőző kapszulákkal
  • pratikus hűtő
  • mosogatótálca
  • hűtő nyitható ajtóval
  • 3 éves kortól
  • csodaszép élénk színek
  • eredeti francia termék
  • teljes magassága 97 cm
  • megfelelő kislányok és kisfiúk részére
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek53*34*97 cm
Termék magassága97 cm
Munkafelület magassága49 cm
A csomagolás méretei50*20*66 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,5 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.