Játékkonyha Hello Kitty Cheftronic Smoby elektronikus hanggal, fénnyel és 19 kiegészítővel sötét rózsaszín

Termék leírása

Elektronikus játékkonyha gyerekeknek hang és fényeffekttel Hello Kitty Cheftronic gyönyörű sötét rózsaszín színben pompázik és minden kislány részére megfelelő 3 éves kortól. Játékkonyha Hello Kitty motívummal és ornamentekkel van díszítve, mely minden kislány kedvelt mesefigurája. Hello Kitty minden kis hercegnő szívét az első pillanatban elnyeri. A konyha hosszúsága, magassága és szélessége aránya optimális, dinamikus színkombinációval tarkítva vonzó kinézetet kölcsönöz a konyhának. Ez a konyhák egy új verziója, mely hosszú éveken keresztül a gyermekek körében legkedveltebb termékek listáján szerepelt. Ez a játékkonyha világít és hangeffekteket kibocsátó, tehát elektronikus és 3 x AA/LR6 elemre működik. Mindent tartalmaz, melyre gyermekének első saját konyhájában a főzéshez szüksége lehet. A gyerekkonyha elektromos és különböző hangokat és effekteket bocsát ki. A gyerekkonyhák választékában kinézetével és minőséges anyagával a legsikeresebb termékek közé tartozik. A Smoby márka egy francia gyerekjáték gyártó, mely hosszúéves tapasztalattal rendelkezik, minőséges anyagokból gyártja termékeit, melyek a legszigorúbb európai szabványoknak felelnek meg.

Ez a játékkonyha minden gyerekszoba belterébe tökéletesen beillik, nem foglal sok helyet. Hosszú éveken keresztül szolgálni fogja gyermekét. A konyha minden fogantyúja, gombja és kiegészítője a kisgyerekek kezecskéihez van igazítva, hogy egy 3 éves gyerek is kényelmesen és biztonságosan tudjon velük manipulálni. Ez a konyha elég nagy ahhoz, hogy egy vagy egyszerre több gyerek is játszhasson vele. A közös játékkal a gyerekek tökéletesítik kommunikációs képességeiket és miközben a felnőtteket utánozzák szociálódnak is. Ez a játékkonyha gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Közkedvelt kislányok és kisfiúk körében is. Minden gyermek megtalálja benne kedvelt tevékenységét és a sok kiegészítőnek köszönhetően gyermeke hosszú éveken keresztüli véget nem érő szórakozás részese lehet. A konyha és a kiegészítők műanyagjai ellenállóak és nagyon minőségesek és egyben tapintásra nagyon kellemesek, selymesek. Ez a Smoby Hello Kitty Cheftronic  konyha gyerekeknek rengeteg kiegészítőt és részletet foglal magába. A konyha sok rakodóteret is tartalmaz, melynek köszönhetően a kiegészítők nem vesznek el, szépen el lehet őket rakni. A gyerekkonyha egy eltávolítható és vízálló mosogatótálat is tartalmaz.

A mosogató alatt egy edényre vagy élelmiszerre szolgáló polc helyezkedik el. A gyerekkonyha egy kettő főzőzónás elektromos tűzhellyel is fel van szerelve, mely főzési, sütési és víz forrása Blop-Blop hangokat hallat. A munkafelület edénycsepegtetővel van kiegészítve. A tűzhelyen digitális óra van, valamint a sütő a sütési hőfokot is mutassa. A játékkonyha tűzhelye felett helyezkedik el a modern páraelszívó kis kampókkal, melyeken evőeszköz lóg. A konyha egy beépített kávéfőzővel is rendelkezik, mely realisztikus kávéfőző hangokat bocsát ki, valamint egy saját grillel felszerelt sütőt is tartalmaz. Gyermeke a sütő átlátszó ajtaján keresztül figyelheti, hogyan sül a rácsra helyezett étel. A sütő bekapcsolása következtében felkapcsolódik a villany, az étel elkészülését hang jelzi, melyet követően lekapcsolódik a villany és az étel tálalásra kész. A játékkonyha összesen 19 kiegészítőt tartalmaz. Ezek között vannak edények, evőeszközök, lábasok és más élelmiszerek. A munkalap magassága 31 cm. A konyha méretei 47*29*61 cm. Egy Smoby konyha ideális ajándék minden olyan kislánynak, aki szeret sütéssel vagy főzéssel foglalatoskodni.

Funkciói és tulajdonságai

  • elektronikus játékkonyha
  • kislányos Hello Kitty motívum
  • hang és fényeffekttel
  • tűzhely Blop Blop hangot ad ki
  • 19 kiegészítvel
  • szagelszívóval, csepegtetőtálcával, digitális órával
  • magassága 62 cm
  • elegendő tárolóhellyel
  • több gyerkőc közös játékára
  • 3 x AA/LR6 elemre működik
  • minőségi francia termék
  • ellenálló műanyagból
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek47*29*62 cm
Termék magassága62 cm
A csomagolás méretei53*10*59 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,43 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.